Şeflik konusunda acil görüşlerinize ihtiyacım var arkadaşlar

Kodla Büyü
jolly' Alıntı:
"elektronik ve bilgisayar öğretmenliği" mezunları hem bilişim hem elektronik alanına atanıyor yani bir yanlışlık yoktur eğer durum buysa

sayın hocam elektronik ve bilgisayar eğitimi bölümü/ elektronik teknolojileri öğretmeni olan arkadaşlardan bahsediyorum. yani sizin dediğiniz branş değil. onu biliyorum.. daha önceden muğla ve tarsus tef'te böyle bölümler mevcuttu. ama bahsedilen durum ondan farklı..

Hocam elektronik-bilgisayar eğitimi bölümü elektronik öğretmenliği mezunu arkadaşlar 2.öncelikli olarak bilişim alanına atanabiliyorlardı. Şu anda halen atanabiliyorlar mı bilmiyorum ama. Siz dilekçe yazarak arkadaşların eklediği yönetmeliğin o kısmını da ekte sunarsanız şeflik muhtemelen ondan alınır size verilir:ama atama alanları elektronik öğretmeni ise, uygulamanın bu şekilde olması gerekiyor.

aymesev' Alıntı:
Hocam elektronik-bilgisayar eğitimi bölümü elektronik öğretmenliği mezunu arkadaşlar 2.öncelikli olarak bilişim alanına atanabiliyorlardı. Şu anda halen atanabiliyorlar mı bilmiyorum ama. Siz dilekçe yazarak arkadaşların eklediği yönetmeliğin o kısmını da ekte sunarsanız şeflik muhtemelen ondan alınır size verilir:ama atama alanları elektronik öğretmeni ise, uygulamanın bu şekilde olması gerekiyor.

hocam atama alanları elektronik öğretmeni.. onlar çok eskiden gelmişler bölüme.. o zamanlar bilgisayar donanımı diye geçiyormuş bölüm.. ama şimdi her şey değişti. artık alanlar mevcut.. MEGEP var yani.. yani ben kendilerine de söyledim.. siz şu anda başka bir okuldaki teknik servis dalı olan bil.tek. alanına tayin isteyebiliyor musunuz dedim YOK dediler.. yani anlayacağınız önceden gelinmiş ve yerleşilmiş...

Bence hiç vakit kaybetmeden yaz hocam dilekçeni ,(anladığım kadarıyla yaşları ve deneyimleri sizden fazla ama şimdi çekinirseniz siz alan öğretmeni olmanıza rağmen hep 2. planda kalırsınız.) zaten yönetmelik o arkadaşın şefliği uygun derse cevap ona göre gelir senin kaybedecek bir şeyin olmaz.

evet yaşşa benden büyükler.. 10-12 yaş var aramızda.. nerdeyse hepsi 1.dereceye düştüler ki ben 6.dereceye daha yeni düştüm.. bu önemli değil zaten.. ben durumu izah ettim.. baya bozuldular ama yapacak bir şey yok.. her şey açık.. bu çağda 12. sınıfa gelen öğrencimiz ne flash, ne pshop, ne asp ne php hatta basit bir html kodlarını bile bilmeden mezun oluyorlar.. sizce bu durum bu çağda iyi bir sonuç mu?

Geri