Şimdi BeTeR olduk işte..

Kodla Büyü

formatorum

Aktif Üye
Yazıda okulda var olan ders görevini yerine getirdikten sonra demiş artık Allah ne verdiyse bizi müdürlerin kucağına oturtmuş oldular. Ayrıca çalışma saatleri tam bir muamma yemezse Bursa pazarı tarzından. Eskisinden BeTeR olduk yani. :x

Bende sizin gibi düşünüyorum ikinci bir okul çıktı isteyene daha karar vermedim ama ben istemiyeceğim şu an için öyle gözüküyor...

normal dersin varsa gireceksin... kalan zamanda 30 saati tamamlayacaksın .... neresi beter olmak ?

07:30 * 12 30 çalışmak mı zor :)

neresi beter olmak bende anlamadım,
dersime girer sonrasında da saati tamamlarım,

İkili öğretimdeyim sabah 8 akşam 6 çalışıyorum günde 10 saat +18 saat ders var. İyimi sizce gerçekten. :?:

formatörüm' Alıntı:
İkili öğretimdeyim sabah 8 akşam 6 çalışıyorum günde 10 saat +18 saat ders var. İyimi sizce gerçekten. :?:

sadece bilg. derslerine giriyoruz... Diğer derslere girmek zorunda değilsin...

Biricik zümremde yazıyı anlamamak yada yanlış anlamak için müthiş bir direniş olduğunu düşünüyorum ama suç onların değil bizi hep kötüye alıştıranların

valla arkadaşlar bir yazı çıktı herkes farklı yerinden tutuyor.
yok müdür yardımcısı böyle diyor, yok müdür şöyle diyor.
Yazıyı sizler okuyup anlarsanız ve sizler de buna göre hareket ederseniz daha iyi olur

Burada iş size düşüyor kendinizi ezdirmeyip işinizi yapacaksınız. Gerektiğinde yasal yollardan hakkınızı arayacaksınız.
Eğer öyle yapmazsanız 1 tane değil 1000 tanede yazı yayınlansa boş. :!:

hasari' Alıntı:
Burada iş size düşüyor kendinizi ezdirmeyip işinizi yapacaksınız. Gerektiğinde yasal yollardan hakkınızı arayacaksınız.
Eğer öyle yapmazsanız 1 tane değil 1000 tanede yazı yayınlansa boş. :!:
:+1:

Bakıyorumda bazı arkadailar iyice paranoya olmuşlar. Bu kadar korku neden anlamıyorum? Günlerce buradan ağlayanlar oldu işte çıktı yazı ve bizim haklarımızı koruyor ama hala daha içerisinde bi çapan oğlu arayanlar var. Biraz rahat olun bu kadar kendinizi germeyin. Sonuçta öğretmen kadrosundasınız okula hizmetli, memur, kapıcı yapamayacaklar sizi....

hocam sen baştan beter olmayı kabul ettiysen kusura bakma ama sorun sende!... ya hu 30 ders saati tamamlanacak ikili öğretim de sende toplamda 30 saate denk getireceksin. ayrıcaen fazla kötü olacak durum da 2 ün sabahçı 3 gün öğleci oluverirsin hepsi bu...

ama illa ki müdürüm böyle diyor modundan çıkmayacaksan da BETER ol derim bak ona göre :D :D :D

lütfen artık idare ile sadece onların anladığı RESMİ DİL ile konuşalım. hepsi bizim gibi insan

Şaka gibisiniz yaa..okuduğun yazıdan çıkarttığın anlam bu yani..bencede sen beter ol beter :P

CANI SIKILAN KONU AÇIYOR..1 HAFTADIR KONUŞULUYOR ZATEN ISITIP ISITIP TEKRAR GÜNDEME GETİRMEKTE NEDİR?

Konuyu açan arkadaşın haklılık payı var, beni de başka okulda görevlendirmeyi düşünüyorlar, İki okulda çalışmak pek de iç açıcı değil. Aradaki mesafe de çok. Napacaz özellikle soğuk kış günü. İki okul arasında mekik mi dokucaz :x

eskişehirde görevlendirme başvuruları alındı sadece liselere görevlendirileceği belirtildi.(tabi herkes görev alamadı.) ve kendi okulundaki derslere girmek şartıyla görevlendirme yapılacağı belirtilerek okullara yazı gönderileceği ve okullarda ders programlarının ona göre yapılması isteneceği de belirtildi.
yani örnek 6 saat dersin var. Ptesi 6 saat dersine girersin, salı carsamba perşembe cuma diğer okula gidersin.

örnek 12 saat dersin var 2 güne ayarlanacak sonra diğer günler gidersin.

20 saat dersin var mesela:(bu kadar saat dersi olanları görevlendirmeye sıcak bakmıyorlar)

formatörüm' Alıntı:
Yazıda okulda var olan ders görevini yerine getirdikten sonra demiş artık Allah ne verdiyse bizi müdürlerin kucağına oturtmuş oldular. Ayrıca çalışma saatleri tam bir muamma yemezse Bursa pazarı tarzından. Eskisinden BeTeR olduk yani. :x
Hocam ya türkçe bilmiyorsunuz ya da bu sitedeki idareci ajanlardan birisiniz. Kusura bakmayın.

Hayır bunlardan biri değilim diyosanız lütfen iç karartıcı düşüncelerinizi kendinize ve kendi okulunuza saklayın.

şu forumda bir bütün olup metni güzel anlamak varken önce sizler çatlak ses çıkarıyosunuz. YAZIK

Şimde beter olduk diye yanan arkadaş gerçekten sana kızdım...
1. Sen okuduğunu anlamıyorsun...
2. Yada sen hakkını savunamayacak bi öğretmensin sahipsin...

Sakın kızma bana bunları yazdığım için...

Bu sene ben Formatörlüğe başvurmadım... İki yıl içinde üç okul değiştirdim.(norm..)
P.tesi müdürün karşısına geçeceğim ... arkadaş çalışma şartları bu kabul ediyorsan Beter :D olmak istiyorum yoksa başka okulda olacağım...
Mebin yazısında yorumlanacak hiç birşey yok. her şey çok açık...

yalnız eğer siteyi herhangi bi mudur takip ediyosa yapılan yorumlara bakıp acımıştır halimize
verilen bir artı durumu bile eksiye çevirmek için elimizden geleni yapıyoruz :x

hocam takip etmezler mi müdürlerin çoğu bu siteyi az çok biliyo arasıra bakıyo

hele böyle yeni bir yazı çıkmış ne yapsak etsek diye hepsi bakıyordur...

Olumsuz düşüncesi olan Allah aşkına içinde tutsun konuşmasın. Bize zarar veriyorlar...

Beter olun yeter artık yaa, sizinle zümre olmaktan nefret ediyorum, zorla okulda kalmayı siz istiyorsunuz, ne kadar paranoyaksınız...

Bir haftadır saçma sapan paranoyak başlıklar, yok efendim şöyle yok efendim böyle.

formatörüm' Alıntı:

ben teknik öğretmenim meslek lisesinde yazıyıda ucundan kıyından gördüm okumadım bile.. ben bile senden daha iyi anlamışım olayı.. bir kaç defa daha oku.. ve hakkını ara. hakkını aramayı bilmezsseniz dahada beter olursunuz..

Geri