Şu anda ne durumdasınız arkadaşlar?

Kodla Büyü
6-7 lerde 12 saat dersim var. 5 sınıflardan 2 grup bilişim seçen çıktı. Henüz günlere dağıtımını yapmadık. 4 saat de 5. sınıflara gireceğim . Toplam 16 saat dersim oluyor. İki yıldır misafir ettiğimiz lise kendi binasına taşındı. Tekli eğitime geçtik. İstanbulda formatörlük onaylarından henüz haber yok. Ders programım 5 güne dağıtıldığı için 9-3 arası duruyorum.

formatörüm, toplam 8 saat dersim var, 1 günüm boş,okula gitmiyorum... 08:40-14:50 çalışma saati...çok şükür memnunum halimden...

itten beteriz ama keyfimiz paşada yok(!)

bende şu an kız meslekde görevlendirme çalışıyorum.

lab iğrenç durumda. ve güneş akşama dek içeri giriyor. sauna gibi mübarek. ve ben bakım ypıyorum bu iğrenç durumdaki laba.

bir an önce idareci olmak için arabamı bile vermeye razıyım şu an.

formatörlük olur diye ders seçmemiştik. Görevlendirme olmadığı için bilişim dersini seçeceğiz ve önümüzdeki hafta başlayacağım derslere. bu haftalık 7.40-12.00 okulda duruyorum

okulda iki bilişimciyiz. 22 saat benim 22 saatte diğer hocanın dersleri var. sabah gidip öğlen evdeyim. hatta diğer hoca 15 saat istiyor. istesem 29 saat dersim olacak. fakat özel sebeplerden dolayı alamadım ders. Yanlız bu kadar rahatlık içerisinde bile formatörlüğe o kadar alışmışım ki, bir boşluktayım. dün itibariyle il milli eğitim formatör başvurularını alacağız diye yazı yayınladı. ben yine formatör olacağım. bazı arkadaşlarım kızabilir fakat okulum idarem herşeyim çok güzel ve rahat. formatörlüğü tercih etmemin sebebi bu...

Bu aralar siirt merkezdeki dersi olmayan tüm arkadaşları liselere dağıtmayı düşünüyorlarmış bizim durumda karışık. :x

mkaratayy' Alıntı:
okulda iki bilişimciyiz. 22 saat benim 22 saatte diğer hocanın dersleri var. sabah gidip öğlen evdeyim. hatta diğer hoca 15 saat istiyor. istesem 29 saat dersim olacak. fakat özel sebeplerden dolayı alamadım ders. Yanlız bu kadar rahatlık içerisinde bile formatörlüğe o kadar alışmışım ki, bir boşluktayım. dün itibariyle il milli eğitim formatör başvurularını alacağız diye yazı yayınladı. ben yine formatör olacağım. bazı arkadaşlarım kızabilir fakat okulum idarem herşeyim çok güzel ve rahat. formatörlüğü tercih etmemin sebebi bu...

maşallah baya ders varmış okulunuzda.
bence formatör olup dersten mahrum bırakmayın çocukları.
sonra saçma sapan dersler seçiliyor

İlkokuldayım kademeli geçiş yaptığımız için 6 larda 5 saat BT dersine giriyorum formatörüm. Şimdilik herşey iyi müdür ısrarla norm fazlası göstermiyor beni, ne yapıp edip dersi fazla giriyor. Sen gidersen biz perişan oluruz diyor haklıda :)

mkaratayy' Alıntı:

Hocam hangi ildesiniz?

gülhan35' Alıntı:
formatörüm yeni mezun oldum ve atandım bir köy okulundayım. 6 saat dersim var laboratuvar inanılmayacak derecede iyi pc ler lcd ekran fln :) oturuyorum bütün gün sıkıntıdan patlamam an meselesi yani :)
şimdilik tadını çıkar hocam sanada sıra gelir meb'e bağlı çalışıyosun bunu unutma :roll:

Gök_Tuğ' Alıntı:
Şu anda meşgulüm...:)
Okuldaki tüm bilgisayarları elden geçiriyorum, formatörlüğün onaylanmasını bekliyorum, siteyi güncelledim, ilkokuldayım, dersim yok, boş zamanlarda m. yardımcılarının yanına gidip yardımcı oluyorum. Gelen velilerle ilgileniyorum. Arada da foruma göz atıyorum, radyo dinliyorum. Akıp gidiyor zaman, tutamıyorum...
hepimiz bi hoşuz yaa :D

5 saat kendi okulumdayım 15 saat başka okul
diğer öğretmenler gibi dersim bitince çıkıp gitmeyi özlemişim ama belirsizlikler ve sürekli nolucak bizim branş diye düşünmekten bunaldım ilk müdür yardımcılığı sınavını bekliyorum

Formatörüm yada değilim, umurumda değil... çivisi çıkmış eğitimin, okulun,atamaların... ben böyle... neyse...

Geri