hergün opkula gidiyor musun hocm, mesai saati bekliyor musunuz?yuca' Alıntı:benimde 2 saat dersim var formatörlükte yok. gerisini siz biliyorsunuz zaten
mkaratayy' Alıntı:okulda iki bilişimciyiz. 22 saat benim 22 saatte diğer hocanın dersleri var. sabah gidip öğlen evdeyim. hatta diğer hoca 15 saat istiyor. istesem 29 saat dersim olacak. fakat özel sebeplerden dolayı alamadım ders. Yanlız bu kadar rahatlık içerisinde bile formatörlüğe o kadar alışmışım ki, bir boşluktayım. dün itibariyle il milli eğitim formatör başvurularını alacağız diye yazı yayınladı. ben yine formatör olacağım. bazı arkadaşlarım kızabilir fakat okulum idarem herşeyim çok güzel ve rahat. formatörlüğü tercih etmemin sebebi bu...
mkaratayy' Alıntı:okulda iki bilişimciyiz. 22 saat benim 22 saatte diğer hocanın dersleri var. sabah gidip öğlen evdeyim. hatta diğer hoca 15 saat istiyor. istesem 29 saat dersim olacak. fakat özel sebeplerden dolayı alamadım ders. Yanlız bu kadar rahatlık içerisinde bile formatörlüğe o kadar alışmışım ki, bir boşluktayım. dün itibariyle il milli eğitim formatör başvurularını alacağız diye yazı yayınladı. ben yine formatör olacağım. bazı arkadaşlarım kızabilir fakat okulum idarem herşeyim çok güzel ve rahat. formatörlüğü tercih etmemin sebebi bu...
şimdilik tadını çıkar hocam sanada sıra gelir meb'e bağlı çalışıyosun bunu unutma :roll:gülhan35' Alıntı:formatörüm yeni mezun oldum ve atandım bir köy okulundayım. 6 saat dersim var laboratuvar inanılmayacak derecede iyi pc ler lcd ekran fln oturuyorum bütün gün sıkıntıdan patlamam an meselesi yani
hepimiz bi hoşuz yaaGök_Tuğ' Alıntı:Şu anda meşgulüm...
Okuldaki tüm bilgisayarları elden geçiriyorum, formatörlüğün onaylanmasını bekliyorum, siteyi güncelledim, ilkokuldayım, dersim yok, boş zamanlarda m. yardımcılarının yanına gidip yardımcı oluyorum. Gelen velilerle ilgileniyorum. Arada da foruma göz atıyorum, radyo dinliyorum. Akıp gidiyor zaman, tutamıyorum...