Şu iki arac arasinda kaliyorum. Sizce hangisini almali? Bunlardan kullanan ya da tecrubesi olan arkadaslardan yorumlar bekliyorum.

Kodla Büyü

Kayra_Bilal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Aşağıdakilerden hangisi alinir?
Tipi,yakıtı, performansı,teknolojisi vb
Screenshot_20250415-184421_sahibinden.webp

Son düzenleme:
3008 çok havalı, ekranlar direksiyon falan müthiş.
qashqai e-power çok farklı bir teknoloji.
test sürüşü yaparsanız qashqai'yi tercih edersiniz.

Hocam nissan iflas sürecinde, yatırımcı ortak arıyorlar henüz bulamadılar. Benzinden elektrik üretme teknolojisi tutmadı ( zaten başka hicbir markanın kullanmamasından da anlaşılıyor). İkisi arasında 3008. Ama alternatif olarak sportage de değerlendirebilirsiniz

Qashqai açık ara önde hocam kardeşimde var.tek kötü tarafı arka koltuklar bana biraz dar geldi.
Ayrıca askeriyenin alacağı araclar için yillardir araç test eden kayincomun dediği tek kelime peguet ve hundai de şimdi yaşamazsın ama sonra başına dert olur.
Klometresi arttıkça arıza çok veren araç tercih etmeyin derim.

Kardeşimde 2022 508 dizel var adblue sorunları bezdirdi. Garanti bitince direk satacak yoksa 50-80 bin civarına adblue deposu sensörü değişim ücreti istiyorlar. Bir çok kişi dizellerde adlue sorunları yaşıyor araştırın.

Qashqai açık ara önde hocam kardeşimde var.tek kötü tarafı arka koltuklar bana biraz dar geldi.
Ayrıca askeriyenin alacağı araclar için yillardir araç test eden kayincomun dediği tek kelime peguet ve hundai de şimdi yaşamazsın ama sonra başına dert olur.
Klometresi arttıkça arıza çok veren araç tercih etmeyin derim.
Hyundai demek istediysen yanlışın var hocam. En az arıza veren markalardan birisidir

Bir tanıdığın 3008 ine bindim. Kullanılan malzeme çok basit geldi. Sanki üflesen araba döküleecek gibi. Nissan ondan bir tık daha iyi.

Yönlendirmek istemem ama 3008 sıfır aldım şuan 22000 km de çok şükür sıkıntı olmadı.Tabi kişiden kişiye değişebilir ama her zaman daha iyisi vardır. Bende ikisi arasında tercih yaptım 3008 aldım. 3008 kasa değiştirdi şimdiki kasası çok şık duruyor bence benim ki 2023 model.

BBNET
Geri