çok şükür yanlış hesap bağdattan dönermiş. bu işin yılda bir kez yapılması çok saçma zaten
aydansiii' Alıntı:Yetkisi olmamasına rağmen her alanda çalışan,başladığı işin peşini bırakmayan,alana inen ses getiren Türk Eğitim-Sen' e teşekkürler,tebrikler. yetkili sendika Eğitim Bir-Sen 12 Eylül referandumunda, 12 haziran genel seçimlerinde harcadığı enerjinin yarısını öğretmenler için harcamış olsaydı eminim bugün daha çok kazanıma sahip olurduk.
sayın hocam..allah önce kulunun eşşeğini kaybettirir sonrada buldurur sevindirirmiş..daha önce yıl içerisinde kaç defa özür grubu atamalar vardı..ve bu hakkı kim aldı bizden..daha önce dönem içerisinde bunlar bi kaç defa yapılıyordu ve bu bizim hakkımızda ne oldu bu hak elimizden alındı. kim tarafından hükümet tarafından şimdide bir seferliğine veriliyor...sen buradan neyin kutlamasını yapıyorsun niçin teşekür ediyorsun anlamadım...gunhkn' Alıntı:Arkadaşlar gözümüz aydın.
Türk eğitim sen in çalışmları sonucu şubat ayı eş durumu tayinleri kabul gördü. Teşekkürler Türk Eğitim sen
http://www.eokul-meb.com/2012-ocak-suba ... ak-mi-meb/
Cemal TANER' Alıntı:Cumartesi günü Türk Eğitim Sen çok güzel bir eylem yaptı, ve pazartesi bakan açıkladı özür grubu tayinlerini. İşin ilginci emeği veren TES kaymağını yiyip havasını atan Eğitim Bir Sen
ygencay' Alıntı:Bu kadar şakşakçılığa gerek yok, madem bu sendikalarınız bu kadar becerikli o zaman bizim formatörlük sorunlarımızı da çözsünler, maaşlarımızı da iyileştirsinler.
Bakanlık yeterince kandırıyor bizi, şimdi de sendikalar başladı.
http://www.memurlar.net/haber/211799/
Bu haber çıkmasaydı, görürdüm ben o sendikaları.
Arkadaşlar bu hikayeleri bırakında, hangi sendika olursa olsun farketmez, bir tarih belirleyelim, toplu istifa edelim.
Cemal TANER' Alıntı:Cumartesi günü Türk Eğitim Sen çok güzel bir eylem yaptı, ve pazartesi bakan açıkladı özür grubu tayinlerini. İşin ilginci emeği veren TES kaymağını yiyip havasını atan Eğitim Bir Sen
yağmurtan' Alıntı:Cemal TANER' Alıntı:Cumartesi günü Türk Eğitim Sen çok güzel bir eylem yaptı, ve pazartesi bakan açıkladı özür grubu tayinlerini. İşin ilginci emeği veren TES kaymağını yiyip havasını atan Eğitim Bir Sen
Bakanın açıklamaları önemli değil hocam, önemli olan ilan edilen resmi duyuru. Sadece eş özrüne izin verildi. Sendikaların bunda hava atacak bir durumu yok.Bütün özürler için başvuru açtıran sendikanın hava atma hakkı vardır.
Türkoğlu' Alıntı:ygencay' Alıntı:Bu kadar şakşakçılığa gerek yok, madem bu sendikalarınız bu kadar becerikli o zaman bizim formatörlük sorunlarımızı da çözsünler, maaşlarımızı da iyileştirsinler.
Bakanlık yeterince kandırıyor bizi, şimdi de sendikalar başladı.
http://www.memurlar.net/haber/211799/
Bu haber çıkmasaydı, görürdüm ben o sendikaları.
Arkadaşlar bu hikayeleri bırakında, hangi sendika olursa olsun farketmez, bir tarih belirleyelim, toplu istifa edelim.
bu sendikalara olan kinin nedir. sendika talepte bulunur olmadı eylem yapar basın açıklması yapar hükümete baskı yapar ama bu işi yapcak olan hükümettir. sonuçta birde %50 almış hükümet sendikanın her dedğini yapar mı? eğer çözüm sendiklardan istifa ise hemen edelim ama sende biliyorsun ki çözüm bu değil onun için yapılanlarıda göz ardı etmemek gerekir, sonuçta ortada bir emek var belkide sen sendikalı bile değilsin