Şube Müdürlüğü Şartları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan allerci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Sınav Duyurusu 31 Ekim 2013
Yazılı sınav internet başvurusu ve onay süreci 1-8 Kasım 2013
Görevde yükselme yazılı sınavına katılacaklar listesinin ilanı 11 Kasım 2013
ÖSYM tarafından başvuruların alınması 13 -19 Kasım 2013
Görevde yükselme yazılı sınavının yapılması 29 Aralık 2013
DUYURU EKTEDİR

Ekli dosyalar

Re: Ynt: Şube Müdürlüğü Şartları

erden60' Alıntı:
allerci' Alıntı:
4.
Yönetmelikte öngörülen görevde yükselme yazılı ve sözlü sınavlarında başarılı olmaları
şartıyla, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde Bakanlığımız merkez teşkilatında buluna
nİnşaat ve Emlak Grup Başkanlığı ile Bilgi İşlem Grup Başkanlığının işlerini yürüten şube
müdürü kadrolarına;Bakanlığın mimar, mühendis , branşı Bilişim Teknolojileri ve Elektrik
−Elektronik Teknolojisi olan öğretmen kadrolarında en az beş yıl hizmeti bul unanlar arasından
atama yapılır.

bu maddeye göre öğretmenlikte 8. yılında olan biri başvuru yapabilir mi ?

http://www.meb.gov.tr/sinavlar/dokumanl ... kselme.pdf
bu ibareye göre 5yıl.....yeter bilişimci için ama bilgi işlem diyor oraya atayacak.....

5 yıl yeterse biz de girelim ama yeter mi acaba? Kafa allak bullak oldu.

Kanun açık, yoruma gerek yok. Devlet memurluğunda 10 yıl diyor. Hala ben girerim 5 yıl yeter diyen varsa yatırsın parasını :D geri de vermiyorlar mis :D

omd' Alıntı:
Kanun açık, yoruma gerek yok. Devlet memurluğunda 10 yıl diyor. Hala ben girerim 5 yıl yeter diyen varsa yatırsın parasını :D geri de vermiyorlar mis :D
kanuna kimsenin bir şey dediği yok
"Talim ve Terbiye Kurulu uzmanı, eğitim uzmanı, uzman, raportör, sivil savunma uzmanı veya sayman kadrolarında iki; okul müdürü görevinde iki; müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı görevlerinde ayrı ayrı veya toplamda üç; şef kadrosunda dört veya öğretmen kadrosunda beş ya da bu kadrolarda toplam dört yıldan az olmamak üzere asaleten görev yapmış olmak."
bunun nedemek olduğunu merak ediyoruz

u4md7.png

mebbiste başvuru açılmış
sanki körüz..
birde uyarıyı 92 punto iri yazıyla yazmışlar.. :verymad:

tenten' Alıntı:
u4md7.png

mebbiste başvuru açılmış
sanki körüz..
hocam adam akıllı klavuz yayınlamadıklarından topu öğretmene atmışlar sorumlu sensin diye. Üstte 5 yıl altta 10 yıl yazıyor
Not: Bilişim TEknolojileri branşı için madde 4'e göre konuşuyorum

Param yanarsa yansın diyen varsa denesin şansını sayın hocalarım :D Zaten sınavı geçseniz bile üst tarafta sözlü torpili geçemeden şube müdürü olmanız pek mümkün değil :D Benim dayım var diyen varsa başka tabi :++:

Arkadaşlar sınav hikaye artık ülkemizde tuvalet bekçiliği bile torpille olunuyor .Müdürlük sınavında aldığım puanla ( 93,939) Türkiye 27. Karamanda il birincisi oldum. Sözlü puan 74 verdiler.Herhalde bu puanla Türkiye'de atanamayan yoktur.

Sınava gireceklerin listesi yayınlandıkta sonra para yatıyor hocam. 5 yıl yetmez ise zaten başvuruları il onaylamaz veya ilçe onaylamaz başvurun gitsin 5 senesini dolduranlar ben başvurdum red gelirsede gelsin :).... Bilişim teknolojileri öğretmenleri için 5 sene yeterli diyor bugün görüştüğüm bir şube müdürü yorumu o şekilde ama bakalım ne olacak :)

Metehan' Alıntı:
Sınava gireceklerin listesi yayınlandıkta sonra para yatıyor hocam. 5 yıl yetmez ise zaten başvuruları il onaylamaz veya ilçe onaylamaz başvurun gitsin 5 senesini dolduranlar ben başvurdum red gelirsede gelsin :).... Bilişim teknolojileri öğretmenleri için 5 sene yeterli diyor bugün görüştüğüm bir şube müdürü yorumu o şekilde ama bakalım ne olacak :)

Sınava gireceklerin listesi nerede yayınlanıyor, yani mebbiste başvuru yapıp il onaylarsa mi parayı yatırıyoruz?

Memurlukta en az 10 öğretmenlikte en az 5 yıl görev yapma şartı var arkadaşlar. Tabiki askerlik , doğum izni gibi ücretsiz izinler düşüldükten sonra.

Benim 10 yıl 1 ay olmuş bugün şansımı deneyeceğim

hhtc' Alıntı:
Memurlukta en az 10 öğretmenlikte en az 5 yıl görev yapma şartı var arkadaşlar. Tabiki askerlik , doğum izni gibi ücretsiz izinler düşüldükten sonra.

8 yıllık öğretmenim girebilir miyim yani?

oguz-han' Alıntı:
Metehan' Alıntı:

Sınava gireceklerin listesi nerede yayınlanıyor, yani mebbiste başvuru yapıp il onaylarsa mi parayı yatırıyoruz?

Hocam 11-13 Kasım tarihleri arasında sınava gireceklerin listesi ikgm.meb.gov.tr de yayınlanacak . İsmi yayınlananlar sınava başvuru parası yatıracak. Bu lşistelerde İl ve İlçe MEMlerin onayına göre oluşacak..

oguz-han' Alıntı:
hhtc' Alıntı:

8 yıllık öğretmenim girebilir miyim yani?

Memuriyette 10 yıl ı doldurmuş olman lazım hocam. Öğretmenlik dışında memuriyetin yoksa giremezsin

tenten' Alıntı:
u4md7.png

mebbiste başvuru açılmış
sanki körüz..

bu ekran herkeste çıkıyor mu?
yani öğretmenlikte 5 yılı doldurmamış bir arkadaşımız girse baksa?

kamu harici çalışılan sürelerinde 6 yılı geçmemek üzere 4 te üçü hesaplanıyormuş. mesela öğretmenlikte 6 yıl daha öncede özel sektörde 6 yıl çalışan birisi 6*3/4= 4.5 yıl hesaplanır oda toplamda 10.5 yıl olarak hesaplanırmış.

5 yıldan az öğretmenlik hizmeti olup da atanma tarihine kadar 5 yıllık hizmeti dolacaklar şube müdürlüğü sınavına katılamazlar.

Fakat 5 yıllık öğretmenlik hizmeti olup da 10 yıldan az hizmeti olanlar atanma tarihine kadar bu süreyi tamamlarlarsa 1 inci dereceli şube müdürlüğü sınava katılabilirlermiş

çamur at izi kalsın diyen arkadaşım vicdanın varsa yapılan müdür atamalarına bi bak sözlü notlarına.

Sonra tekrar yazışalım çamur mu atılıyor vicdansızlık mı yapılıyor?

Geri