Yazının başında değinmiş ama açılmada hiçbir şey yokŞeflik ve koordinatörlük yok arkadaşlar.
Bu yazıdan ben öyle anladım.
Yazının başında değinmiş ama açılmada hiçbir şey yokŞeflik ve koordinatörlük yok arkadaşlar.
Zaten mesleki eğitim ve meslek liseleri ne zaman ilk akla gelmiş ki?Şeflik ve koordinatörlük yok arkadaşlar.
Ben konya il temsilcisine genel merkeze bu konuda bilgi vermesi için mesaj atmıştım. Sizlerde kendi il temsilcilerine ulaşıp bilgi verirseniz iyi olur arkadaslar.Ekli dosyayı görüntüle 68447
Öğrenciler Bir dönem ime yaparsa stajdan muaf oluyor.Yazi yine acik degil bu ogrenciler izinli sayilmalari lazim yoksa 36 haftalik stajlarini yapmis olamazlar ve mezun olamazlar yada stajlarini uzatirlar oyle mezun olurlar izinli sayilirlarsa bizde ucretimizi aliriz
eğitim öğretim devam ediyor dolayısıyla şeflikler ödenmeli diye yorum yapıyorum ben. koordinatörlük ise fiilen yapılmadığı için ödenemez (ama burası türkiye bir yazıyla öderler) marttan sonraki durumda ise idari izinliydi öğretmenler ve o yüzden çoğu ek ders ödendi kulüp vs. hariç. başka platformlarda hatta burada da mart ayı ile şimdiki durumu karşılaştıranlar yanlış karşılaştırma yapıyor.Bize de tebliğ edildi bu yazı idare tarafından. 11. maddeye göre koordinatörlük yok ama şeflik için bir şey demediler henüz. Bence onu da keserler..
Evrak doğruGruplardan sürekli geliyor ama, idareci arkadaşlar belgeyi dogrularsa iyi olur.