sbyk' Alıntı:
Hocam öncelikle bt öğretmenlerin başka okullarda ders bulma gibi durumu yoktur hepimizin bildiği gibi. Bu arada biraz araştırmalarım doğrultusunda idarenin norm kadro fazlası öğretmenleri idari görev adı altında idari işler yaptırması gibi bir durumu kesinlikle yokmuş. Bunlar idarenin uydurması hatta personel daire başkanın bizzat açıklaması var
hocam biliyorsun ortada bununla ilgili resmi yazılı veri olması lazım elinde olan varsa paylaşsın.. ben zorunluluk var demiyorum zaten... yukarıdaki mesajı düzenledim okulda kalma konusunda bana
haklısın memur değilsin dediğini hatırlıyorum.. bu nedenle evet haklısınız bizim fizik öğretmeni geçen sene 6 saat derse giriyordu.. ve
ilçede başka fizik dersine de ihtiyaç olmadığı için.. nöbeti bitince yada dersi bitince eve gidiyordu.. buna bakılınca doğru...
Amaaaa ihtiyaç var diyelim ki o müdürler toplantısında müdür demek zorunda hocam benim fizik öğretmenim yada işte Bt öğretmenim şu kadar derse giriyor bende sizde ihtiyaç varsa ve sende maaşını tamamlamıyorsan o toplantıda sen o okula görevlendirilirsen. gitmek zorundasın kaçarın yok çünkü sen dersini dolduramadığın için norm fazlası konumunda oluyorsun ve
o dersi başka bi yerde maaş karşılığını doldurmuş bir öğretmene ücret karşılığı verilemez resmidir hocam bu yoksa hepsi devleti zarara uğratmaktan soruşturma yer..