hayırlı olsun hocam, tanışmak kısmet değilmiş bu sefereMEMEK' Alıntı:Benim Ankara
Hocam bu iyi olmadı.ozkancanan' Alıntı:ben şimdi ankaradayım, başkent öğretmen evinde kalıyoruz, tüm ihtiyaçlarımızı yemek konaklama cebimizden ödüyoruz, yani tüm masraflar bize ait, kurs bitiminde ödeme yapacaklar diye umut ediyoruz![]()
MEMEK' Alıntı:Hocam bu iyi olmadı.ozkancanan' Alıntı:ben şimdi ankaradayım, başkent öğretmen evinde kalıyoruz, tüm ihtiyaçlarımızı yemek konaklama cebimizden ödüyoruz, yani tüm masraflar bize ait, kurs bitiminde ödeme yapacaklar diye umut ediyoruz![]()
![]()
![]()
Hocam inşallah sizin dediğiniz gibidir..rtyucel' Alıntı:MEMEK' Alıntı:Hocam bu iyi olmadı.ozkancanan' Alıntı:ben şimdi ankaradayım, başkent öğretmen evinde kalıyoruz, tüm ihtiyaçlarımızı yemek konaklama cebimizden ödüyoruz, yani tüm masraflar bize ait, kurs bitiminde ödeme yapacaklar diye umut ediyoruz![]()
![]()
![]()
bütün kurslarda sistem aynıdır hocam, kursun son günü tıkır tıkır tüm hakedişlerinizi öderler. benim bugüne kadar katıldığım tüm kurslarda bu şekilde oldu
MEMEK' Alıntı:Hocam inşallah sizin dediğiniz gibidir..rtyucel' Alıntı:MEMEK' Alıntı:Hocam bu iyi olmadı.ozkancanan' Alıntı:ben şimdi ankaradayım, başkent öğretmen evinde kalıyoruz, tüm ihtiyaçlarımızı yemek konaklama cebimizden ödüyoruz, yani tüm masraflar bize ait, kurs bitiminde ödeme yapacaklar diye umut ediyoruz![]()
![]()
![]()
bütün kurslarda sistem aynıdır hocam, kursun son günü tıkır tıkır tüm hakedişlerinizi öderler. benim bugüne kadar katıldığım tüm kurslarda bu şekilde oldu