0850 Nerenin Kodu Ve Kullanım Alanları Nerelerdir?

Kodla Büyü

SanalTur

Üye
Mesajlar
2


Teknoloji ve teknolojik alt yapının gelişmesi ile birlikte hizmetler de gelişmekte ve farklılaşmakta. Buna en güzel örnek olarak 0850 numaralı hatlara verebiliriz. 0850 numaralar telefon ve internet alt yapısının birlikte kullanılarak daha gelişmiş bir telefon hattına sahip numaradır. Ülkemizin her alanında kullanılabilen bu telefon kodu birçok kolaylığa ve avantaja sahiptir. 0850’li telefon numaralarının kullanılabilmesi için internet alt yapısının bulunduğu bir yerde olmanız ve bir telefona (sabit telefon ya da cep telefonuna)sahip olmanız yeterli. 0850 numaranın faydaların bahsetmeden önce 0850 numara nedir ve ne demektir öncelikle bunu açıklayalım. 0850 numaralar herhangi bir bölgeye ve lokasyona bağlı olmaksızın ülke sınırları içerisinde her alanda kullanılabilen özel bir telefon numarasıdır. Göçebe ya da nomadic olarak adlandırılan 0850 numaralar bağımsız numaralarıdır. Bir şehre ya da bir bölgeye bağlı değildir. Bu nedenle 0850 numara kullanıyorsunuz bu numarayı değiştirmeksizin ömür boyu kullanabilirsiniz. İp tabanlı sunulan bir hizmet olduğu için aynı numarayı değiştirmeksizin ister Edirne’de isterseniz Kars’ta kullanabilirsiniz. Bu özellikler 0850 numaraların en temel özelliğidir.

0850 numaraların diğer özellikleri ise şunlardır;

1. Çoklu Arama; 0850 numaranızla aynı anda onlarca farklı kişiyi arayabilir ve iletişim kurabilirsiniz.
2. Çoklu Cevap Verme; Özellikle çağrı merkezi bulunan kurumlar için büyük kolaylık sağlayan 0850 numaralar aynı anda yüzlerce telefon çağrısına cevap verebilir.
3. Ekonomik; Sabit hatlar ya da cep telefonu hatlarına göre çok daha ekonomik ve hesaplıdır.
4. Kredi ve Faturalı Ödeme; İnternet tabanlı olup sabit bir hat gibi hizmet veren 0850’li telefon numaraları ister faturasız hatlarda olduğu gibi önceden kontör yükleyebilir isterseniz de ay sonunda fatura ödeyebilirsiniz.
5. Bulut Hizmeti; 0850 telefon numaranız ile birlikte bulut hizmeti alarak gelen aramaları daha kolay yönlendirebilir, ayrıntılı raporlar hazırlanabilir, görüşmeler kayıt altına alınabilir ve daha kolay bir şekilde yönlendirme yapabilirsiniz.

Bu gibi özellikleri ile 0850 numara çok büyük avantajlara sahip. Kurumsal ya da bireysel olarak başvuru yapılıp alınabilen 0850 numara almak çok kolay. 0850 numara, belirli bir lokasyona bağlı olmayıp internet alt yapısı kullanılarak hizmet veren bir telefon hattıdır.


Daha detaylı bilgiye erişmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

https://plusclouds.com/cloud-applica...ut-telefonu-v2
 
Geri
Üst