Evet bende biraz geç düştü jeton hiç ileri almak aklıma gelmemişti sadece tarayıcılara yöneldim. Ama püf noktası başlar başlamaz ileri almakmışBaşlayınca atlatın ben öyle aştım zaten youtube da var
Evet bende biraz geç düştü jeton hiç ileri almak aklıma gelmemişti sadece tarayıcılara yöneldim. Ama püf noktası başlar başlamaz ileri almakmışBaşlayınca atlatın ben öyle aştım zaten youtube da var
Kolay hocam. Yaparsınız. Hele kursu atlamadan izlediyseniz tamamdır.kotlin sorularının zorluğu ya da kolaylığı konusunda bilgi verebilirmisiniz.orhanatesh@gmail.com şimdiden teşekkür ederim
Havuca kadar olan kısım temel zaten. Diğerlerini izlerken gelmez buradan dedim. Son iki videoda temel anlattı oraya da dikkat kesildim. Tahminim gibi oldu. Soruları hatırlıyor musun dersen emin ol hatırlamıyorum ama 2 soru biraz düşündürdü salladım tahmin yürütüp. gerisi kolaydı zaten. 2 tane de yanlışım çıktı onlardır diye tahmin ediyorum.kotlin sorularının zorluğu ya da kolaylığı konusunda bilgi verebilirmisiniz.orhanatesh@gmail.com şimdiden teşekkür ederim
45 yetiyorarkadaşlar sınavdan 60 aldım.videoları izlemeden.En az kaç alırsak başarılı oluyoruz ?
Çok teşekkürler hocamHocam oynatma listesinde 20 bölüm ve iki tane de sıkça sorulan sorular diye iki bölüm var. Bir video yaklaşık, (ki ben bitirmedim daha yarısındayım ) 50 dakikaydı şu ana kadar. Hocam Youtube da zaten EBA daki dersleri yüklemişler https://www.youtube.com/playlist?list=PLVR0OGiP4Ky9VQUSthzimF-BqeBp1YWcU
bende de öyle çıkıyor. sanırım hata değil versyondan kaynaklıdır diye düşünmüştüm ben. silip kendim yazıyorum.Arkadaşlar flutter da dersleri takip ediyorum bir soru takıldı aklıma,
class oluştururken class adını girdikten sonra ampulden create missin override tıkladığımda
"
class OgrenciForm extends StatefulWidget{
@override
State<StatefulWidget> createState() {
return null();
}
"
return null yerine throw UnimplementedError(); geliyor neden acaba? Bir şeyi yanlış mı yapıyorum?
hocam çok teşekkürler. emeğinize sağlık.Selam arkadaşlar kendimce her iki kurs dosyalarını ve tuttuğum açıklama satırları ile beraber word belgesi olarak düzenledim, belki sınav içim faydası olur.