Henüz bakmadım ama aklıma ilk gelen şey ara sınavlar için sınıfı bölmek istiyorlardı. Bundan kaynaklı olsa gerek...netacad sitesinde bu eğitim iki tane görünüyor bende. aynısı sizde de oldu mu?
Henüz bakmadım ama aklıma ilk gelen şey ara sınavlar için sınıfı bölmek istiyorlardı. Bundan kaynaklı olsa gerek...netacad sitesinde bu eğitim iki tane görünüyor bende. aynısı sizde de oldu mu?
netacad sitesinde bu eğitim iki tane görünüyor bende. aynısı sizde de oldu mu?
2200 kisiden fazla olan siniflarda herkese sınav acilamadigi için sınıfları bölduler ve eski sınıfı silecekler şimdi derste anlatiyo hocaevet, bende de 2 tane ayni egitim olmus
aynen katılıyorumcevapları paylaşırsak iyi olur sonuçta eğitmen olmak istemiyorum
hocam yapabildin mi tamamenLab 1 uygulama sınavı baya baya teferruatlı ya
Yok hocam yapamadımhocam yapabildin mi tamamen
Sertifika almak için 4. bölüm sınavı yeterli hocam, ha birde en son final sınavını yapacağızSimdi bu egitimde sadece 4. Bolumun sinavini mi yapacağız yoksa bütün bolumler mi en son gelen mail kafa karistirici bölüm sınavlarının yuzdesi 50 siz anlayabildiniz mi arkadaslar
Sınav bittikten sonra orta kısımlara doğru items li yeri tıkladığında yanlış yaptıklarının cevaplarını veriyor.Onu biliyorum yapıyorum yapıyorum 45 alıyorum bazı soruların cevapları notlarda yok ki
Kaç aldınız hocamsorular baya zor
Teşekkürler..süre 4 saat soru sayısı yanlış olmasın 57 falan olması lazımdı 83 aldım yeter geçtik sonuçta