O ORHAN65 Site Gezgini Mesajlar 68 17 Şubat 2008 #36 Hocam indirdim ancak açamadım. Hangi formatta hazırladınız.
U ulutas55 Site Gezgini Mesajlar 95 15 Eylül 2008 #38 gokceogretmen' Alıntı: açılmıyor bu... :cry: Genişletmek için tıkla ... hocam winrar la açmayı deneyin bende sorun olmadı. hazırlayanın emeğine sağlık :+1: :+1: :+1:
gokceogretmen' Alıntı: açılmıyor bu... :cry: Genişletmek için tıkla ... hocam winrar la açmayı deneyin bende sorun olmadı. hazırlayanın emeğine sağlık :+1: :+1: :+1:
hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 831 30 Eylül 2010 #46 Teşekkürler fakat 1. sınıflar için uygun olmadığını düşünüyorum. Daha çok üst sınıflar için kullanılabilir.
Teşekkürler fakat 1. sınıflar için uygun olmadığını düşünüyorum. Daha çok üst sınıflar için kullanılabilir.
zambak06 Aktif Üye Mesajlar 205 3 Ekim 2010 #50 hocam sununuz gayet güzel olmuş, elinize sağlık, teşekkürler...
F fatih selim Üye Mesajlar 1 7 Eylül 2011 #51 bende bu sene liseye başlıyorum blişime gitmeyi düşünüyorum bunlar benim çokk işime yarayacak elelrine sağlık teşekkürler :++:
bende bu sene liseye başlıyorum blişime gitmeyi düşünüyorum bunlar benim çokk işime yarayacak elelrine sağlık teşekkürler :++: