hocam depo kaç lt?savasdeniz' Alıntı:207 dizel 1.4 1300 km
iyi gitmişsiniz hocam 50 litreyle 1300 km.. gaza çok hafif mi yükleniyorsunuz? yoksa hiç umursamadan basıyor musunuz? yani az yakması için dikkat ederek mi kullanıyorsunuz?savasdeniz' Alıntı:50 litre hocam
evrim0626' Alıntı:ya hocalarım maaşallah daha önce hiç dizel araba kullanmadım sıralı sitem bora var biz ucuza biniyoruz derken bu rakamları görünce şaşırdım. ben 50 lt gazla 600 km yol yapıyorum. burdan şu sonuç çıkıyor ozaman 1lt mazot 1lt benzinden daha fazla ortalama 2 katı yol yaptırıyor!
acapunco' Alıntı:En kötü benimki herhalde gaz şart benim arabaya 40 lt benzin ile şehir içinde 450 km anca yapıyo bu sallama değer değil diğer burada yazan arkadaşlar gibi arabamı gaz taktırmayacaksınız almayın 2000 vw bora. Ama arabamın hastasıyım km de 270 krş falan yakıyo şehir içinde ortalama 9 lt yakıyo 100 km de. içiyo mübarek
ilterkagan' Alıntı:acapunco' Alıntı:En kötü benimki herhalde gaz şart benim arabaya 40 lt benzin ile şehir içinde 450 km anca yapıyo bu sallama değer değil diğer burada yazan arkadaşlar gibi arabamı gaz taktırmayacaksınız almayın 2000 vw bora. Ama arabamın hastasıyım km de 270 krş falan yakıyo şehir içinde ortalama 9 lt yakıyo 100 km de. içiyo mübarek
benzinliyse doğal hocam anca o kadar olur