daha dün huawei p8 siparişi verdim 698 liraya bir tanıdık için. samsungdan gönlüm geçti valla. lg 3 veya 4 önerebilirim şarjı çok iyi gidiyor ve kullanışlı.
muhalif33' Alıntı:Sony experia m5
13 ön, 21 arka kamera, 2ghz 8 çekirdek, 3 gb ram, 4g uyumlu vs... Ben aldım memnunum.
İlle de 4.5G ? Haklısınızonly61' Alıntı:muhalif33' Alıntı:Sony experia m5
13 ön, 21 arka kamera, 2ghz 8 çekirdek, 3 gb ram, 4g uyumlu vs... Ben aldım memnunum.
hocam 4.5 g uyumlu değil sanırsam
http://www.hepsiburada.com/sony-xperia- ... ERICXPM5-B
Hocam yanlisin var gm nin yeni urunleri abdroid one kapsaminda 2 sene yazilim destegi garantili.burhaneren' Alıntı:Hocam size tavsiyem general,mobile vestel vs. uzak durun.Şarjları sıkıntılı,Yazılım destekleri kısıtlı,temiz Z2 bulursanız kaçırmayın alın. 2 yıldır Sony kullanıyorum hiçbir dezavantajını görmedim şimdiye kadar. Çevremde de kullanan var ve şikayet yok.
bidene' Alıntı:Hocam yanlisin var gm nin yeni urunleri abdroid one kapsaminda 2 sene yazilim destegi garantili.burhaneren' Alıntı:Hocam size tavsiyem general,mobile vestel vs. uzak durun.Şarjları sıkıntılı,Yazılım destekleri kısıtlı,temiz Z2 bulursanız kaçırmayın alın. 2 yıldır Sony kullanıyorum hiçbir dezavantajını görmedim şimdiye kadar. Çevremde de kullanan var ve şikayet yok.
gm 5 ciktigi tarihten itibaren tum guncellemeleri alacak.
Su an en son versiyon android kullanan telefonlar gm nin telefonlari
tanano' Alıntı:Arkadaşlar bende telefon bakıyorum.Yorumlarınızı okudum. Cep telefonları taksitle alınabiliyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim
only61' Alıntı:muhalif33' Alıntı:Sony experia m5
muhalif33' Alıntı:only61' Alıntı:muhalif33' Alıntı:Sony experia m5
4,5g ye uyumlu. Hattımdan mesaj gönderdim. Ayrıca mobil şebekede lte yazıyor
kbröz' Alıntı:Yaklasik 5 aydir lg g4 kullaniyorum. Herseyiyle cok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. General mobile idi bir onceki telefonum. Elimde patladi yenileri nasildir bilemem ama ben tövbe ettim bir daha kullanmam :mrgreen: iyi arastirin derim
only61' Alıntı:kbröz' Alıntı:Yaklasik 5 aydir lg g4 kullaniyorum. Herseyiyle cok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. General mobile idi bir onceki telefonum. Elimde patladi yenileri nasildir bilemem ama ben tövbe ettim bir daha kullanmam :mrgreen: iyi arastirin derim
hocam kaç paraya aldın bir de parelel ithalattan mı aldın..beni aydınlatırsan sevinirim lg g4 hakkında
aynen hocam general mobile kendini ispat etmiş bir marka değil ki ben ürünlerini dandik buluyorum hele servisine ifrit oluyorum..aldın mı kalite alacaksın...
bu arada m5'in 4.5 g olduğunu bilmiyordum...en azından araştırdım ama hiçbir yerde bulamadım...alışveriş sitelerinden teknik özelliklere bakıyorum 4g yazıyor...
neyse sony ya da lg derim ben....