suckan10' Alıntı:adn' Alıntı:Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu nu her ilçeden bir ortaöğretim öğretmenin alması gerekiyormuş.eylül de ve haziran da vardı seçebileceğimiz kurslar.Ben haziranda Yalova da olacak olan kursu seçtim.Eylüldekiler düzce ve Ankara daydı.11-15 haziran da Yalova kursunu seçen varmı başka.
Yada daha öncesinde Yalova Hem de kurs alan.
ben seçmiştim. yalovadayım. ama kabul edilmedi. sonra bir formatör arkadaş beni aradı resen alacaz eğiticilerin eğitimi için dedi. bakalım bekliyoruz.
bil_teknik' Alıntı:Şuanda bulunduğum okulda formatör olarak görev yapıyorum.Bende Yalova'daki kursa resen alınmışımda, kurstan geldikten sonra yine okuldamı görev yapacağız yoksa öğretmenlerin eğitimi yapılacak mı? Bide kendi okullarımız pilot okul olarak fatih projesi ile mi donatılacak?
Açıklama için teşekkürler hocam...cans' Alıntı:katılanlara tablet verilmeyecek hocam kursta akıllı tahtada kullanılacak olan yazılım öğretiliyor. yeni ve güzel şeyler öğrendik. faydalı olacaktır. kurs alan öğretmenler kendi okullarında, çalıştığı yerin durumuna ihtiyacına göre başka okullardaki öğretmenlerede eğitici olarak kurs verecekler.