joombal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 750 11 Mart 2010 #68 Güzel sayın hocam. Türkçeciye vereyim... istifade etsin
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,923 17 Mart 2010 #74 çok teşekkürler hocam , zengin bir kaynak oldu :+1:
M murat__ank Üye Mesajlar 15 1 Mart 2011 #75 Bu da benden serdar kardeşimize destek olsun.Fireworks'te düzenleyebilirsiniz sıkıntı yardım isteyenler mesaj atabilir. Ekli dosyalar davetiyeson.rar davetiyeson.rar 699.3 KB · Görüntüleme: 393
Bu da benden serdar kardeşimize destek olsun.Fireworks'te düzenleyebilirsiniz sıkıntı yardım isteyenler mesaj atabilir.
S sooruc Site Gezgini Mesajlar 40 5 Mart 2011 #78 Teşekkürler elinize sağlık..özellikle davetiyenizi beğendim.
S sooruc Site Gezgini Mesajlar 40 5 Mart 2011 #79 "sedom" hocam,sunuda kullandığınız müziği merak ettik, onu da gönderebilirmisiniz?
antipc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 579 5 Mart 2011 #80 Sesler duyulmuyor, mp3 olarak atılmış. Müzik dosyalarını paylaşabilir misiniz? Aslında ppt'ye wav dosyası şeklide atınca içine gömüyor sesi.
Sesler duyulmuyor, mp3 olarak atılmış. Müzik dosyalarını paylaşabilir misiniz? Aslında ppt'ye wav dosyası şeklide atınca içine gömüyor sesi.