görende cinayete azmettirdiğimizi falan sanacak, biraz cesaret hacı :-1:fercanx' Alıntı:Öğrencilerin bu şekilde yönlendirildikleri görülürse yeni atraksiyonlar gelir başımıza :mrgreen: .Suyunu çıkarmayalım.Bu tip soru soran öğrencilere bu hattan bahsedebiliriz ama teşvik etmek sakıncalı olur.
sen çabalamak zorunda değilsin beybi :!:mfk' Alıntı:72 saat içinde dönünce noolcak? Ders geri mi gelecek? Bakan size tamircisiniz dedi ama kimsenin anlamak işine gelmedi. Bu iş bitti beybi boşuna çabalamayın.
fercanx' Alıntı:Öğrencilerin bu şekilde yönlendirildikleri görülürse yeni atraksiyonlar gelir başımıza :mrgreen: .Suyunu çıkarmayalım.Bu tip soru soran öğrencilere bu hattan bahsedebiliriz ama teşvik etmek sakıncalı olur.
millet ne dolaplar döndürüyor hakkımızı savunmak mı sakıncalı ey allahoım zaten bu yüzden bu durumdayız sanırımsadece susarak' Alıntı:görende cinayete azmettirdiğimizi falan sanacak, biraz cesaret hacı :-1:fercanx' Alıntı:Öğrencilerin bu şekilde yönlendirildikleri görülürse yeni atraksiyonlar gelir başımıza :mrgreen: .Suyunu çıkarmayalım.Bu tip soru soran öğrencilere bu hattan bahsedebiliriz ama teşvik etmek sakıncalı olur.
:+1:invem' Alıntı:millet ne dolaplar döndürüyor hakkımızı savunmak mı sakıncalı ey allahoım zaten bu yüzden bu durumdayız sanırımsadece susarak' Alıntı:görende cinayete azmettirdiğimizi falan sanacak, biraz cesaret hacı :-1:fercanx' Alıntı:Öğrencilerin bu şekilde yönlendirildikleri görülürse yeni atraksiyonlar gelir başımıza :mrgreen: .Suyunu çıkarmayalım.Bu tip soru soran öğrencilere bu hattan bahsedebiliriz ama teşvik etmek sakıncalı olur.
Hocam bir çok eylemde bir çok organizasyonda BÖTE'lilerden çok hocamız çaba harcadı. Aslında bizlerin duyarsızlığına dem vuruyor ve iş işten geçti geciktiniz diyor sanırım. Üzülerek belirteyim ki haklı da...Bihruze' Alıntı:sen çabalamak zorunda değilsin beybi :!:mfk' Alıntı:72 saat içinde dönünce noolcak? Ders geri mi gelecek? Bakan size tamircisiniz dedi ama kimsenin anlamak işine gelmedi. Bu iş bitti beybi boşuna çabalamayın.
çaktırmasaydın bari şimdi yandaşlar haber verirler seni deşifre edip cevaplarını sana bir güzel uydururlar.basın' Alıntı:soru :1 bilgisayar dersleri neden kaldırılıyor...?
şu an bayan cevap vermeye çalışıyor...72 saat dönecek..
soru 2 neden özel okullarda bilişim tek. dersi 1-8 iken devlette sadece 6-7-8 seçmeli ders var..
kalite ortada...(BEN KENDİM ARADIM...)
72 saat içinde dönecekler...
orjinalsin hocam..tebrikler güzel fikir :++:basın' Alıntı:soru :1 bilgisayar dersleri neden kaldırılıyor...?
şu an bayan cevap vermeye çalışıyor...72 saat dönecek..
soru 2 neden özel okullarda bilişim tek. dersi 1-8 iken devlette sadece 6-7-8 seçmeli ders var..
kalite ortada...(BEN KENDİM ARADIM...)
72 saat içinde dönecekler...
sadece susarak' Alıntı:görende cinayete azmettirdiğimizi falan sanacak, biraz cesaret hacı :-1:fercanx' Alıntı:Öğrencilerin bu şekilde yönlendirildikleri görülürse yeni atraksiyonlar gelir başımıza :mrgreen: .Suyunu çıkarmayalım.Bu tip soru soran öğrencilere bu hattan bahsedebiliriz ama teşvik etmek sakıncalı olur.
hakkaten geri dönüldü m ü okadar uyanıklık yaptınız ne cevap aldınız merak konusu oldu.enestar' Alıntı:Biz de arayalım.
Arayalım ama 72 saat sonra döndüler mi hocam size?
Döndülerse ne dediler?