.
Ben de Reddedilmişim. İl kontenjanına takılmışız.
3500 kişilik kontenjan vardı. 3070 başvuru olmuş. Buna rağmen birçok kişi Red yemiş görünüyor. İlginç kafalar.
Maile dönüş oldu mu arkadaşlar?Hocamızın bahsettiği galiba bu adres
oyg_meslekigelisim@meb.gov.tr
Not: Hizmetiçi eğitim faaliyetleri ile ilgili epostalarınızı oyg_meslekigelisim@meb.gov.tr adresine gönderebilirsiniz.
(Bu e-postalarda TC, Ad soyad, Faaliyet numarası ve kurum bilgilerinizi belirtmeniz gerekmektedir.)
dönüş yok hocam. ben telefonla aradım bakanlığı tatmin edici bir cevap verdi ama maili de deneyeyim dedim telefonda bu eğitim bir ön koşul eğitim olduğunu, bu eğitimden sonra illerde yüz yüze bir eğitim daha verileceğini söyledi ve illerdeki eğiticilerin verdiği bir kontenjan var o kontenjana göre kontenjan yetersiz yazıp reddediyoruz dediler. yani bu eğitim 2 aşamalı bir eğitimmiş. devamı illerdeki eğitici sayılarına göre belirlenmiş kontenjanlara göre yapılacakmış. ben bakanlığın yalancısıyım )Maile dönüş oldu mu arkadaşlar?
Ben de daha birşey yok
bu kurs sonunda sınav yapılacak mı bilginz var mı arkadaşlar
Eğitimimin linkini atarmısınız hocam ben bulamadım resen alınmıştır yazıyor ama..
uzaktan eğitim de işin içine girince eba ya bağlantı da cok sorun yaşanıyor. 25 mart da videolar kaldırılır mı. tekrar ulaşma sansımız olacak mı acaba
Bu seminerin sınavı varmı arkadaşlar
Çoook teşekkür ederimŞu linkte birçok hizmetiçi eğitim videoları mevcut hocam. Bunların arasında bu eğitim de var sanırım
https://drive.google.com/drive/folders/1f6OrfTB89R6AN3HxDbv6CHrLkrWNRCxi