İşte bu yüzden size yaptırıyorlar. Demek ki yüzgöz olmamak gerekiyor. Baştan tavrınızı koysaydınız bu hale gelmezdi hocam.İlçe mem ile çok yüz göz olmasaydım rapor alırdım. Şimdi rapor almak uygun düşmez.
O Samimiyete binaen, bu tip durumlarda ne lazımsa Mikser, Ses Sistemi yaka mikrofonu, el mikrofonu lazım olduğunu.İlçe mem ile çok yüz göz olmasaydım rapor alırdım. Şimdi rapor almak uygun düşmez.
Hocam Yapacak birşey yok o zaman. Milli eğitim ne yapsın. Aşağı tükürseniz sakal yukarı tükürseniz bıyık misali olmuş.Hocam işi başka bilen kişi yok. seçenek olsaydı o seçeneği kullanırlardı. Teknisyen yok.
Güzel hocam, çalışkan hocam lütfen kendinizi kullandırtmayın. Sizin gibi çalışkan insanların kendini robotik kodlama, tubitak fuarları, kodlama yarışmaları gibi etkinliklere yoğunlaşmasını isterim. Enerjinizi böyle boş işlere yani size hiçbirşey katmayacak işlere vermeyin. İnanın bende mesleğe başladığım ilk 2 sene böyle olaylar geldi başıma. İnsanlara "HAYIR" demeyi öğrendim daha mutluyum. Kendimi işime ve öğrencilerime verdim. Bırakın İlçe Mem i size bir kuruş faydası olmaz. İşinizde düşmez hiçbir zaman. Düştüğü zamanda yaptıklarını görmezler kıymet bilmezler.Kendinizi yormayın. Allaha emanet olun.İlçe mem ile çok yüz göz olmasaydım rapor alırdım. Şimdi rapor almak uygun düşmez.
Hocam ilçe küçük önceki sene ilçenin tek bt öğretmeniydim bu sene bir bt öğretmeni daha geldi şimdi iki kişiyiz. Yeni gelen bt öğretmeninede görev verildi.
Anlatmak istediğim; mem'de mikser ile ilgilenecek bt öğretmeninden başka personel neden yok.
sıradan meb yetkilisi miksere bir bakış atıyor.
mikser x matematik öğretmeni düşünüyor uyumsuz
mikser x fen öğretmeni düşünüyor ... uyumsuz
mikser x sınıf öğretmeni düşünüyor ... uyumsuz
mikser x bt öğretmeni düşünüyor ... eşleşme bulundu.
bt öğretmeni x ses sistemi ... olumlu
bt öğretmeni x tamirat olumlu
bt öğretmeni x akıllı telefon tamiri olumlu
bt öğretmeni x internet gitmesi olumlu
................................. olumlu
.............................. olumlu
............................ olumlu
...................................... olumlu
........................................ olumlu
Bir gün "başlarım sizin yapacağınız işe" diyene kadar sürekli adamın aklındasın.
Desen dahi kurtuluş yok çünkü adam senden başka donanımlı bt öğretmeni tanımıyor. şartlarını esnetiyor derslere girmiyorsun kafana göre takılıyorsun ortalıkta.
hem iyi yanları hem kötü yanları var. Kötü yanı daha çok.
Hocam ilcedesiniz galiba. Ilçede mem bünyesinde teknisyen yok mu? Bizim burda bu tarz şeylere hiç denk gelmedim ses sistemi işi öğretmen işi değil kesinlikle bu tamamen ilçede ki amirleriniz isguzarligi. Bu is teknikerin işidir size angarya yuklemisler.Sizce Çözüm nedir? Ne yapmalıyım?
Kimse burda ahkam kesen arkadaşların dediklerine bakmasın. Yapma hocam etme hocam senin görevin değil hocam ben yapmıyorum hocam....bu sene okul değiştirdim. Benden önceki arkadaş vesplus köpükle siliyormuş bile tahtaları. Müdür bana tahtaları siliyormusun hocam diyince kahkaha attım yemin ediyorum. Hee yavrum hee hiçbiriniz yapmıyorsunuz hee