Hem vallahi hem billahi hocam. Hemde sohbet havasında konuştu. Hani “ tahtalar ne alemde hocam var mı sıkıntısı” felan demiyor adam altını çiziyorum tahtaları siliyor musun nedir abi yaa.??Carsidayim sesli güldüm hocam ciddimisiniz siz
Hem vallahi hem billahi hocam. Hemde sohbet havasında konuştu. Hani “ tahtalar ne alemde hocam var mı sıkıntısı” felan demiyor adam altını çiziyorum tahtaları siliyor musun nedir abi yaa.??Carsidayim sesli güldüm hocam ciddimisiniz siz
. Benden önceki arkadaş vesplus köpükle siliyormuş bile tahtaları. Müdür bana tahtaları siliyormusun hocam diyince kahkaha attım yemin ediyorum. Hee yavrum hee hiçbiriniz yapmıyorsunuz hee
Tamam işte hocam ne güzel. Sizde HAYIR ben yapmayacağım diyin. Bilgim yok eğitimini almadım diyin. Çok basit birşeyse eğer versinler bir öğrenciye baksın madem. Btr olarak üstünüze düşeni zaten yapıyorsunuz. Onun dışındaki işlere yapmak zorunda değilsiniz. Kolay gelsin.2013- 2014-2015 yıllarında dediğiniz gibi kodlama, web sitesi kurma ve hatta erzurum'da ilk defa ortaokulda oyun yapma yarışması düzenlemiştim. Yeni geldiğim yerde bu tip faaliyetlere pek zamanım olmuyor. Btr öğretmen olarak asıl amacımız fatih altyapısını çalışır işler tutmak ve EBA'yı aktif kullanımını sağlamak. Ben bunları yapıyorum.
Şimdiye kadar bana defalarca, cep telefonu, tablet, fotokopi makinası, yazıcı,... işleri yaptırmaya çok çalıştılar, ancak yapmıyorum demiyorum, "Ben anlamam!" diyorum.Hocam ilçe küçük önceki sene ilçenin tek bt öğretmeniydim bu sene bir bt öğretmeni daha geldi şimdi iki kişiyiz. Yeni gelen bt öğretmeninede görev verildi.
Anlatmak istediğim; mem'de mikser ile ilgilenecek bt öğretmeninden başka personel neden yok.
sıradan meb yetkilisi miksere bir bakış atıyor.
mikser x matematik öğretmeni düşünüyor uyumsuz
mikser x fen öğretmeni düşünüyor ... uyumsuz
mikser x sınıf öğretmeni düşünüyor ... uyumsuz
mikser x bt öğretmeni düşünüyor ... eşleşme bulundu.
bt öğretmeni x ses sistemi ... olumlu
bt öğretmeni x tamirat olumlu
bt öğretmeni x akıllı telefon tamiri olumlu
bt öğretmeni x internet gitmesi olumlu
................................. olumlu
.............................. olumlu
............................ olumlu
...................................... olumlu
........................................ olumlu
Bir gün "başlarım sizin yapacağınız işe" diyene kadar sürekli adamın aklındasın.
Desen dahi kurtuluş yok çünkü adam senden başka donanımlı bt öğretmeni tanımıyor. şartlarını esnetiyor derslere girmiyorsun kafana göre takılıyorsun ortalıkta.
hem iyi yanları hem kötü yanları var. Kötü yanı daha çok.
Kimse burda ahkam kesen arkadaşların dediklerine bakmasın. Yapma hocam etme hocam senin görevin değil hocam ben yapmıyorum hocam....bu sene okul değiştirdim. Benden önceki arkadaş vesplus köpükle siliyormuş bile tahtaları. Müdür bana tahtaları siliyormusun hocam diyince kahkaha attım yemin ediyorum. Hee yavrum hee hiçbiriniz yapmıyorsunuz hee