irembilisim
Aktif Üye
elinize, emeğinize sağlık...
geçen sene bizim okuldaydı davetiye hazırlamıştık vaybe zaman ne çabuk geçiyoroyungezer' Alıntı:Hocam birazcık değiştirip kullandık. hakkını helal et.
SerkanF1' Alıntı:Tasarım benim çok hoşuma gitti ama ilçe mem malesef bu tasarımı beğenmedi...
Farklı bir tasarım uyguladık...
metemli' Alıntı:SerkanF1' Alıntı:Tasarım benim çok hoşuma gitti ama ilçe mem malesef bu tasarımı beğenmedi...
hayret birşey yaa hangi kriterlere uymamışta beğenmemişler ne bekliyorlar acaba sanki bizler reklam uzmanlarıyız grafikerleriz ne güzel hazırlamış işte hem daha ne olacak sonuçta bir davetiye ve hocamda gerçekten hakkını vererek hazırlamış
artı beğenmeyen arkadaşa seneye gene götür aynısını bu sefer beğenecektir
Adobe Fireworks ile açman gerekiyor...bilisimci3242' Alıntı:arkadaşlar psd değil ya nasıl kendi okuluma uyarlayabilirim.
hangi programla düzenleme yapabilirim.
yardımınız için teşekkürler şimdiden.
paylaşım içinde teşekkürler.
Hocam png dosyası. Adobe Fireworks kullanmalısın.bilisimci3242' Alıntı:arkadaşlar psd değil ya nasıl kendi okuluma uyarlayabilirim.
hangi programla düzenleme yapabilirim.
yardımınız için teşekkürler şimdiden.
paylaşım içinde teşekkürler.
oyungezer' Alıntı:Hocam birazcık değiştirip kullandık. hakkını helal et.
metemli' Alıntı:SerkanF1' Alıntı:Tasarım benim çok hoşuma gitti ama ilçe mem malesef bu tasarımı beğenmedi...
hayret birşey yaa hangi kriterlere uymamışta beğenmemişler ne bekliyorlar acaba sanki bizler reklam uzmanlarıyız grafikerleriz ne güzel hazırlamış işte hem daha ne olacak sonuçta bir davetiye ve hocamda gerçekten hakkını vererek hazırlamış
artı beğenmeyen arkadaşa seneye gene götür aynısını bu sefer beğenecektir