tüm yazılanları okudum.. atatürkçülük nedir?? onu bir düşünün bence... aklınca osmanlıyı küçümsemeye çalışanlardan atatürkçülüğün tam anlamını bilmelerini beklemicem tabiki... atatürk şu anda yaşıyor olsaydı şu an dünyayı biz yönetiyor olurduk atatürkün istediği atatürkçülükte bu değil arkadaşlar kimse kusura bakmasın... atatürk herkesin onu kullanmasını istemezdi ölümünün ardından anma törenleri yapılsın zorla herkes beni ansın anmayan vatan haini olsun, putlaştırılmayı vb.. istemzdi.. öyleki atatürkte en nihayetinde bir insan, eleştilmez değil tabiki eleştirilir, sanki eleştien olursa vaatan haini olur bu ülkede, tartışmasız o dünyanın en zeki en ileri görüşlü lideriydi ama herşeyide doğru yaptı asla hata yapmadı ddenmemeli...tabiki herkesi memnun edemedi, dünyada hiçbir lider herkes tarafındn sevilmedi bu mümkün değil. güzel üülkemde yapılmaya çalışılan neydi yıllardır:: herkes atatürçlük adına arkasaına sığındı sağcısıda solcusuda herkes onun adını kullandı cebini doldurdu...
osmanlı padişhları nasılki herşeyi doğru yapmadı atatürkte kusursuz değildi...
bu arada atatürkü sevmedğim anlamı çıkmasın gerçekten hakkı ile sevdiğimdir bunun yanı sırada putlaştırılmaya karşı olan gerçekten atatürkü anlayıp onun asıl ne istediğini bilen biriyim... tarihimide iyi bilirim osmanlıyıda çok çok ama çok severim.... dayatmacı zihniyetleri ezberlenmiş şeyleri hoooppppp diye almamanız özellikle öğretmenlerin böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum....