2-3 Ocak 2016 MEB Sınavları

Kodla Büyü

bomax01

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar sınavlar açılmış olup mebbis üzerinden başvurular yapılmaktadır.

Açılan sınavlar;

Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu

Son başvuru : 24/12/2015 23:59:00

Malesef ekders karşılığı yazıyor? Ocak ayına devrolacak bir sınav ve ödemesi yeni yönetmeliğe göre olmalı. Bu konuya açıklık getirecek konu ile ilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Arkadaşlar bunun ücreti yine ek ders karşılığımı olacak? Mebbis te öyle gözüküyor ama yazın ki toplu sözleşmelerde bunun 2016 da değişeceği yazıyordu. Bilgisi olan var mı?

Bende aynı konuyu sormak için girdim bbnete, nasıl öğreneceğiz bu konuyu? Haber sitelerinde 45 tl yerine 122 tl yazıyorlar...

Ek ders karşılığı yazıyor başvuru kısmında ama 2106 itibariyle olmaması lazım

bu acık lise ile ortaokul sınavı aynı tarihte yarım saat arayla birini mi seçmek lazım yoksa hepsini seçip sistemin bizi birine yönlendirmesini beklememiz lazım..

ibrahimkoc' Alıntı:
bu acık lise ile ortaokul sınavı aynı tarihte yarım saat arayla birini mi seçmek lazım yoksa hepsini seçip sistemin bizi birine yönlendirmesini beklememiz lazım..

Hocam Habib hoca bu konuya açıklık getirmişti sistem kendisi ayarlıyor demişti.

ibrahimkoc' Alıntı:
Bende bunu merak ediyorum doğrusu.. Yok mu bilen???

arkadaşlar. sınavlar Merkezi sınav sestemleri modülüne düşmüş, büyük bir ihtimal oradan olacak. MTSK gibi.(sistemi diyorum. fiyatları bilmiyorum)

Habib Hocam ek ders karşılığı olması mümkün değil deniyor. Ocak'tan itibaren yapılacak sınavlarda ek ders ücreti yerine en az 120 TL gibi bir rakamın ödenmesi gerek miyor mu? Sonuçta bu sınavlar Ocak 2016'da yapılıyor..

ortmenim' Alıntı:
@habibocak

hocam toplu sözleşmeye rağmen mi?
Neden?
Hocalarım,

Ben şu an itibariyle söylüyorum. İleride yükselirse bir şey diyemem. Ama şu anda sistem tamamen ekders üzerine çalışıyor. Ücretler yükselmediği için görevlendirmeler bu şekilde yapıldı. Yükselseydi herkese tek oturum verilecekti.

habibocak' Alıntı:
ortmenim' Alıntı:
@habibocak

hocam toplu sözleşmeye rağmen mi?
Neden?
Hocalarım,

Ben şu an itibariyle söylüyorum. İleride yükselirse bir şey diyemem. Ama şu anda sistem tamamen ekders üzerine çalışıyor. Ücretler yükselmediği için görevlendirmeler bu şekilde yapıldı. Yükselseydi herkese tek oturum verilecekti.
Neden tek oturum olsun ki. Aöf veya ösym 2,3,4 oturum veriyor. En son aöfte sabah ve öğle oturumu 90+90=180 tl aldım

Geri