2-3 Ocak 2016 MEB Sınavları

Kodla Büyü
mebbiste ek ders karşılıgı verilir yazıyor. Ama toplu sözleşmede 1600 göstergesinden ödenecegi yazıyor. Durum muallak ama galiba ek ders karşılıgı verilecek..

Ben zamlı olacak diye başvurdum, toplu sözleşme gereği zamlı ödenmesi gerekiyor. Ek ders olacaksa da bir şey demiyorum !

Ücretler mecburen zamlı yatacak arkadaşlar. Başka bir formülün olmasına imkan yok. Bu emirle talimatla olacak bir iş değil. Bu böyle biline.

recepolmez' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
ortmenim' Alıntı:
@habibocak

hocam toplu sözleşmeye rağmen mi?
Neden?
Hocalarım,

Ben şu an itibariyle söylüyorum. İleride yükselirse bir şey diyemem. Ama şu anda sistem tamamen ekders üzerine çalışıyor. Ücretler yükselmediği için görevlendirmeler bu şekilde yapıldı. Yükselseydi herkese tek oturum verilecekti.
Neden tek oturum olsun ki. Aöf veya ösym 2,3,4 oturum veriyor. En son aöfte sabah ve öğle oturumu 90+90=180 tl aldım
Başvuran sayısı çok olduğu için tek oturum verilecekti Hocam.

Yonetmelige aykiri odeme soz konusu dahi olamaz kaldiki oldu diyelim itiraz ile ucret tekrar geri alinir acikca belirtilen bir seyin eski duzene gore odenmesi soz konusu dahi olamaz

Bulundugum il bakanliga gorus sormus. Kimse sakın ekders yapmasin, ucret odenecek denmis.

10 saat ekders odenirse 10 *10.4=104 tl 12 olursa 12*10.4=124.8 mantikli bencede ek ders uzerinden ve 12 saat olacak

habibocak' Alıntı:
recepolmez' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
ortmenim' Alıntı:
@habibocak

hocam toplu sözleşmeye rağmen mi?
Neden?
Hocalarım,

Ben şu an itibariyle söylüyorum. İleride yükselirse bir şey diyemem. Ama şu anda sistem tamamen ekders üzerine çalışıyor. Ücretler yükselmediği için görevlendirmeler bu şekilde yapıldı. Yükselseydi herkese tek oturum verilecekti.
Neden tek oturum olsun ki. Aöf veya ösym 2,3,4 oturum veriyor. En son aöfte sabah ve öğle oturumu 90+90=180 tl aldım
Başvuran sayısı çok olduğu için tek oturum verilecekti Hocam.
Konyada okulumda açık ortaokulla birlikte 4 oturum çıkmış. Çoğu arkadaşım 3 oturuma girecek. Bugün Ebs başkan vekili Latif Selvi de açıklama yaptı. Ücretler toplu sözleşme de olduğu gibi

Habib Hocam;
İlçe MEM lerin bu tercihlere müdahale edebildiği ve sıralamaları degistirebildigi ile ilgili duyumlar geliyor doğruluğu nedir... Doğru değilse bulunduğum ilçede bazı okul idarecilerine her sınavda görev çıkmasını nasil açıklarız...

Geri