Başvuran sayısı çok olduğu için tek oturum verilecekti Hocam.recepolmez' Alıntı:Neden tek oturum olsun ki. Aöf veya ösym 2,3,4 oturum veriyor. En son aöfte sabah ve öğle oturumu 90+90=180 tl aldımhabibocak' Alıntı:Hocalarım,ortmenim' Alıntı:@habibocak
hocam toplu sözleşmeye rağmen mi?
Neden?
Ben şu an itibariyle söylüyorum. İleride yükselirse bir şey diyemem. Ama şu anda sistem tamamen ekders üzerine çalışıyor. Ücretler yükselmediği için görevlendirmeler bu şekilde yapıldı. Yükselseydi herkese tek oturum verilecekti.
İnşallah Hocam. Temennimiz o yönde.e-konferans' Alıntı:Ücretler mecburen zamlı yatacak arkadaşlar. Başka bir formülün olmasına imkan yok. Bu emirle talimatla olacak bir iş değil. Bu böyle biline.
Konyada okulumda açık ortaokulla birlikte 4 oturum çıkmış. Çoğu arkadaşım 3 oturuma girecek. Bugün Ebs başkan vekili Latif Selvi de açıklama yaptı. Ücretler toplu sözleşme de olduğu gibihabibocak' Alıntı:Başvuran sayısı çok olduğu için tek oturum verilecekti Hocam.recepolmez' Alıntı:Neden tek oturum olsun ki. Aöf veya ösym 2,3,4 oturum veriyor. En son aöfte sabah ve öğle oturumu 90+90=180 tl aldımhabibocak' Alıntı:Hocalarım,ortmenim' Alıntı:@habibocak
hocam toplu sözleşmeye rağmen mi?
Neden?
Ben şu an itibariyle söylüyorum. İleride yükselirse bir şey diyemem. Ama şu anda sistem tamamen ekders üzerine çalışıyor. Ücretler yükselmediği için görevlendirmeler bu şekilde yapıldı. Yükselseydi herkese tek oturum verilecekti.