Biraz önce baktım. Henüz belli olmamış.ay51' Alıntı:Sınav görevlendirmeleri dün itibariyle yapılması gerekiyordu. Görevlendirmeler belli olmadı mı?
belli olunca bize mesaj gelir mi? yoksa takip mi etmemiz lazım hocamhabibocak' Alıntı:Biraz önce baktım. Henüz belli olmamış.ay51' Alıntı:Sınav görevlendirmeleri dün itibariyle yapılması gerekiyordu. Görevlendirmeler belli olmadı mı?
Normalde mesaj gelmesi lazım. Ancak operatör değişikliği vs. yapıldı ise mesaj gelmeyebiliyor. Bu yüzden MEBBİS'i kontrol etmek en garantili yol.aynenbadi' Alıntı:belli olunca bize mesaj gelir mi? yoksa takip mi etmemiz lazım hocamhabibocak' Alıntı:Biraz önce baktım. Henüz belli olmamış.ay51' Alıntı:Sınav görevlendirmeleri dün itibariyle yapılması gerekiyordu. Görevlendirmeler belli olmadı mı?
ilkayla' Alıntı:MTSAS da görev aldık senenin başında 183 puanı yapıştırdılar bekle ki başka görev çıksın !
Ücret konusunda bir gelişme olacak mı Habib hocam ? Bilginiz var mı?habibocak' Alıntı:Mebbis'teyim şimdi. Henüz açıklanmamış.
Bir sorun var galiba. Şimdiye kadar açıklanması gerekiyordu.fatih22222' Alıntı:habip hocam nerdesin neden açıklanmadı