hakanotuken' Alıntı:aceleniz nedir açıklanır elbet
onay vermezsek sınav gidiyor ondan. sonra sıkıştırıp 2-3 saatlik onaya tabi oluyoruz. o arada gördün gördün yoksa güm.
hakanotuken' Alıntı:aceleniz nedir açıklanır elbet
bugüne kadar kıytırık 5 saat oldugu için kıymetlenmemişti bundan böyle cinlikler olmaya başlar...fatih22222' Alıntı:bu sınavda var birşeyler ama hadi hayırlısı normalde bugün son onay tarihi
Henüz bir bilgim yok Hocam.saayees' Alıntı:Habib hocam bu sınavın ücretleri hakkında bir açıklama var mıdır?saygılar...
MEBBİS'te bir şey görünmüyorsa ve cep mesaj da gelmediyse çıkmamıştır Hocam.la_mer62' Alıntı:Arkadaşlar çıkıp çıkmadığı nasıl belli oluyor bu görevlerin ? başvuru yapmıştım ama anlayamadım çıkıp çıkmadığını?
Hocam, Ücret konusunda henüz bir bilgim yok.Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Habip hocam, ücret noktasında değişiklik yok değil mi?
Hala duruyorsa ve onay ekranı yoksa çıkmamıştır Hocam. İkinci yerleştirmeyi bekleyin.la_mer62' Alıntı:ya benim sayfada tercih yaptığım oturumlar duruyor ama çıkıp çıkmadığıyla ilgili bir yazı yok ama ya ? nasıl oluyor bu sistem?
Hocam,bilo' Alıntı:tam bir komedi yaaa..bir sınavı açıklayamadılar yaa..inanın çok komik bir durum..ayrıca puanlarda güncellenip yeni ücretlere göre düzenlenmeli..ah meb vah meb..
Bizimkinde tık yok hala...SYSOP' Alıntı:Açıklandı. Onay butonu Sınav Görevlerim sayfasında arkadaşlar.
Onay butonu yoksa çıkmamıştır Hocam.huseinozcan' Alıntı:Bizimkinde tık yok hala...SYSOP' Alıntı:Açıklandı. Onay butonu Sınav Görevlerim sayfasında arkadaşlar.
Hocam görev alacağım ilk sınav ve puanım sıfır. Neye istinaden bana çıkmaz sizce???habibocak' Alıntı:Onay butonu yoksa çıkmamıştır Hocam.huseinozcan' Alıntı:Bizimkinde tık yok hala...SYSOP' Alıntı:Açıklandı. Onay butonu Sınav Görevlerim sayfasında arkadaşlar.