o maas farklarıdır hocam. bizim daha yatmadı. görevlendirme merkezi olduğuna göre ücretler de merkezidir heralde.fatihinfedaisi' Alıntı:Gözetmendim, 85 lira yatmış, normal mi ? (Yedek gözetmen değil.)
o maas farklarıdır hocam. bizim daha yatmadı. görevlendirme merkezi olduğuna göre ücretler de merkezidir heralde.fatihinfedaisi' Alıntı:Gözetmendim, 85 lira yatmış, normal mi ? (Yedek gözetmen değil.)
:+1:biltek2007' Alıntı:Sınav ücreti aylar sonra yatacaksa, MEB OSYM gibi parayı faize yatırıp mı acaba daha az zararla işi kotarırım diye düşünüyor. Eski usül ne güzeldi. Sınava gir görevini yap, sınav sonunda peşin para elinde.
Eve çağırdığımız servisler bile parayı peşin alıyor. Memlekette öğretmenin emeği ne kadar değersizleşti. Aylar sonra, al arkadaşım bilmem ne zaman bizim için zaman ayırdığın için teşekkür ederiz demek ne kadar doğru?
Çalışanı oyalayarak uzun uğraşlar, koşuşturmalar, şikâyetler ve mahkemelerden sonra parasını ödemek. İş sahibinin ödemeyi geciktirmekteki kastı işçinin bıkıp hakkını aramayı bırakması ve almaktan vazgeçmesi olabilir. Ya da işçilerin paralarını kullanarak bundan faydalanmak isteyebilir. Bazıları da bu paraları faize yatırır. Gariban işçi ise günlük yiyeceğini, kendileri için gurbete çıktığı muhtaç ailesine ve çocuklarına göndereceği parayı bulamaz. Acı verici bir günün azabına uğradıkları zaman o zalimlerin vay haline!
julian41' Alıntı:Kbs sistemi kapanmış dedi müdür yardımcımız. Hala daha sisteme işlenmedi benim sınavda görev aldığım heralde. Ne zaman alabileceğim merak ediyorum doğrusu... :?
Önümüzdeki ay?aliantep27' Alıntı:Önümüzdeki ay yatacakmış
inşCOBOL' Alıntı:Önümüzdeki ay?aliantep27' Alıntı:Önümüzdeki ay yatacakmış
Nisan ayında ekders ile birlikte ise, sanırım 7nisan 12nisan arası nakit olarak ele geçer.