partales' Alıntı:Arkadaşlar yazıdan benim anladığım kadarıyla, en az 15 saat Bt dersine girip FBTR olanlar kurs açıp ek dersini alabilir, 15 saatten az Bt dersine girip yetiştirme kursu açmak isteyenler, maaş karşılığı ders yükünü tamamlamadıkları için açılan kursta girdikleri dersler maaş karşılığını tamamlayacağı için Ekstra kurs ücreti (ekders) verilmez olarak anladım.
katılıyorum bence btr olarak görev yaptığımız zamanı kastediyor hafta sonu veya akşam 6dan sonra btr görevimiz olmadığı için bir sıkıntı olmaması gerekiyor mantıkenhyalcin_61' Alıntı:Hocam akşam 6 dan sonra ve hafta sonu açılan kurslarda sıkıntı yok. Sorun şu akşam 5 ten önce yani ders bitiminden sonra açılan kurslarda sıkıntı çıkarıyorlar nedeni de zaten ek dersini alıyorsun tekrar ek ders alamazsın diyor ama yanlış btr nin görevi ders saati bitince biter. Diyebilir siniz ki hocam sen de akşam 6 dan sonra aç öyle bir imkan yok maalesef köy okulu ve taşımalı eğitim, kurslar 7. dersin bitiminde hemen başlıyor. İlk dönem sıkıntı olmadı bulunduğum yerde ikinci dönem için de başvuru yaptım.
Hocam,KöfteHoRr' Alıntı:Madem BTR olarak görevlendirilen öğretmenlere bu görevleri süresince ayrıca ek ders ödenmez diyorsa bu fatih projesi ile ilgili kurslara, halk eğitim kurslarına nasıl ücret ödeniyor. Yıllardır suç mu işleniyor yani?
sftcrt' Alıntı:Ya arkadaşım meb de kanundan yönetmelikten anlayan kişiler yok ki adam kestirip atıyor. Hakkını arayıncaya kadar iş işten geçiyor. Ekteki yazıya göre yapacağı şey düzeltilinceye kadar ek ders ödememek. Ama kurs açamassın da ne demek.?
Bana hafta sonu da olsa açtırmıyorlar hocam...ilk3r' Alıntı:Şimdi hafta sonu btr ye kurs yok mu?
Hocam btr yim 22 saat dersim var. Maas karşılığı saatimi geçtim, hafta sonu sinavlara gorev alabiliyorsak kurs da acabilmemiz lazim.sftcrt' Alıntı:Bana hafta sonu da olsa açtırmıyorlar hocam...ilk3r' Alıntı:Şimdi hafta sonu btr ye kurs yok mu?