hasari' Alıntı:Kaç tane atıldığı nereden görülüyor sayıya bakalım bir?
Hocam çok kişi yok... 200 kişi olsak ve herkes 3-5 mesaj atsa yetecek diye düşünüyorum... Orada 20-30 kişi var ve bunların bazılarıda bizlerin 2.-3. hesaplardan attığımız. Böyle olmaz... Yani belli bir kitleyi ilgilendirmeli yoksa 20-30 kişi dilediğince bağırsın fayda etmiyor... Az kişi olunca fazla twit atıyoruz sanırım bunlarda spam oluyor dolayısıyla 10bin twit atılıp hiçbirşey elde etmeden geri dönüyoruz...akdenizkanki' Alıntı:kaç dakikada bir twit atmalıyız. Durmadan atıyoruz ama bunun kıymeti yok herhalde.
Tşkler. Bende direk Twitter üzerinde görünebiliyor sanıyordum.s_kajmeran' Alıntı:hasari' Alıntı:Kaç tane atıldığı nereden görülüyor sayıya bakalım bir?
http://www.hashtags.org/analytics/bencebili%C5%9Fim/
akdenizkanki' Alıntı:Ben twitterda yabancıyımda, bir sürü mesaj attım ve atan kişileri görüyorum. Ama sadece 20-30 kişi mesaj attı deniliyor. Bunu nasıl anlaşılıyor. Birde #bencebilişim tag'ı tıkladığımda populer tweetler gözüküyor oraya bakıp mı 20-30 kişi mesaj gönderildiği deniliyor. Mesela, benim attığım son mesajlar hemen populer twitler arasından giderken bazılarının 2 saat önce attığı twit duruyor. Bu o twitlerin çok retwit edildiğinimi gösteriyor? Sadece bilmediğimden bu soruyu soruyorum kusura bakmayın.