muratcolak55' Alıntı:son duyuma göre eski eğiticilerin puanı açıklanmayacakmış dediler bakalım ne olacak
Ya bir düşünün, hangi "Eğitici" Formatör, Berg ile Molex'i ya da OSI katmanlarını anlatacak öğretmenlere? Asıl anlatılacak konular üzerinden sorular sorulsun da ondan sonra
default' Alıntı:Eee artık sınava giren ve kazanamayan Bilgisayar öğretmenleri, farklı branşlardan gelip de formatör olan bizlere saygı duyarlar artık (Kazanabilirsek tabi :)
badboys' Alıntı:muratcolak55' Alıntı:son duyuma göre eski eğiticilerin puanı açıklanmayacakmış dediler bakalım ne olacak
tabi tabi...hatta ek puanda verecekelermiş size utanmayın diye
cakarsu' Alıntı:badboys' Alıntı:muratcolak55' Alıntı:son duyuma göre eski eğiticilerin puanı açıklanmayacakmış dediler bakalım ne olacak
tabi tabi...hatta ek puanda verecekelermiş size utanmayın diye
hiç merak etmeyin bizim alacağımız puanlar bize yeter.
kendini birşeyler biliyormuş zanneden bazı bilgisayar bölümü mezunlarından daha fazla puan alacağız.
zeyno' Alıntı:arkadaşlar ben sınava girmedim ama sorulara şimdi baktım sanırım benim network bilgim diye bişey yok. kendimi kötü hissettim. eğitim bilimleri soruları baya kolay bu sene ilk senem yani geçen sene kpss girmiş olmamın artısı olabilir.
arkadaşlar ben donanımla ilgili hiç ders almadım böte mezunuyum tavsiyelerinizi bekliyorum
Kolemans' Alıntı:walla sizin gibi çok adam harcadık biz önceki sınavlarda. seni de rahat rahat geçer bilgisayarcılar merak etme :lol:
okadda' Alıntı:özelden cevaba bile gerek yok.
Yapılması gereken eğer bu site sadece ve sadece bilgisayarcıların ise yönetimin bir karar alıp ( pozitif ayrımcılıktan vazgeçip ) davetiye sistemine geçmesi sadece bilgisayarcıları alıp diğerlerini ( ve dahi beni ) siteden arındırmasıdır.
Yoksa bu tür münasebetsizler ( her iki taraftan da ) devamlı sataşacaklardır. Ayrıca dertleri davaları nedir anlayabilmiş değilim.
( Aslında anlıyorum, bakmayıj anlamadım dediğime Laughing Cool çocukça işler )