net008' Alıntı:Arkdaşlar bence de liste doğru. Kimi illerde ufak tefek eksiklikler olabilir. Dosyanın özelliklerine bakarsanız. 19.03.2008 tarihinde saat 09:03 te kaydedilmiş. Yazan bilgisi ise hp olarak görünüyor. Muhtemelen hp marka bir iş bilgisayarı.
Sınav sonuçları 18.03.2008 de saat 17:00 sularında belli oldu. Bence hiç kimse T.C. kimlik numarası sallayarak veya başka yöntemlerle bu dosyayı bu kadar kısa sürede hazırlayamaz.
Velhasıl sıralama listesinin (Şanlıurfa eksik :? ) bu olduğunu düşünüyorum.
DuduDillim' Alıntı:Arkadaşlar bir sitede buldum, ne kadar doğrudur bilmiyorum
Vatandaş bazı kişiler olamayabilir diye yazmış..
berkay07' Alıntı:ya arkadaşlar listenin nasıl olduğunu söyleyeyim size. bu bir tahmin tabiki. biz sınav başvusurusu yaptığımız zaman il mem lerde eski eğitici arkadaşlar bilirlerki illerinde sınava girenlerin liste dökümünü alabiliyorlar. ve yine muhtemel bir düşünce olarak belirteyimki
eski eğitici arkadaşlardan bazıları kendi aralarında bunları herkes kendi ilinin sonuçlarını alarak bir exel dosyasında toplamış bazı illerin olmamasının nedeni ise oradaki eğitici arkadaştan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
cimenwd' Alıntı:eksik var evet. Ben 67 puanlıların en alt sırasına geliyorum :cry: :cry: :cry: