2011 - 12 BT Alanı Yıllık Planları İndir - Tek Başlık

Kodla Büyü
indiremiyorum dedim zipleyip ekleyebilirmisiniz dedim kimse yardımcı olmadı... firefoxu kurdum öyle indi çok şükür... İnternet explorerla indiremedim...

azaz' Alıntı:
indiremiyorum dedim zipleyip ekleyebilirmisiniz dedim kimse yardımcı olmadı... firefoxu kurdum öyle indi çok şükür... İnternet explorerla indiremedim...
nasıl bi internet explorer ve dosya ind prog kullanıyosunda inmiyor. En basit ve ilkel dosya indirme kodu kullandım hiç bi bilg sorun yaşanmasın diye. anlaşılcak gibi değil..

xorcistforyou' Alıntı:
azaz' Alıntı:
nasıl bi internet explorer ve dosya ind prog kullanıyosunda inmiyor. En basit ve ilkel dosya indirme kodu kullandım hiç bi bilg sorun yaşanmasın diye. anlaşılcak gibi değil..
kardeşim inmiyor yalanmı söyleyeceğiz? Bu sorunu sadece bende yaşamamışım.

11 sınıflar 2 saatlik açık kaynak dersi planı hazırlayan var mı acaba???

arkadaşalar acaba Görsel programlama yıllık planı elinde olan siteye atabilir mi? şimdiden teşekkürler

arkadaşlar verdiğiniz linkte PROGRAMLAMA TEMELLERİ dersi yıllık planı eski modüle göre düzenlenmiş..elinde yeni modüle göre düzenlenmiş yıllık plan olan varsa ve bir sakıncası yoksa ekleyebilir mi buraya??
şimdiden teşekkürler..

xorcistforyou' Alıntı:
Planları tek bir konu altında toplayım dedim. Bittikçe yeni konu açıp dağılmasın diye.. Bitirdikçe mesaj atcam alta ve ilk mesajdaki linkten ulaşacaksınız planlara.
Planları ben hazırladım ve yanlışlar olabilir belki kendinize göre düzeltirsiniz.

Hazırlanan Planlar
1. BTT planı
2. Programlama Temelleri
3. Paket Programlar
4. Bilişim Teknik REsmi
5. Web Tasarım ve Programlama
6. İnternet Programcılığı

10. Sınıflar İçin İndirmek İçin --> Buraya Tıkla
11. Sınıflar İçin İndirmek İçin --> Buraya Tıkla
12. Sınıflar İçin İndirmek İçin --> Buraya Tıkla

Zümreler İçin --> teknik-ve-meslek-liseleri-uygulama-ve-materyaller-f136/2011-12-10-sinif-ortak-ders-11-ve-12-sinif-zumreler-indir-t69022.html

arkadaşlar ben bu linklerden indiremiyorum. yönlenen sitedeki linkler açılmıyor. yardımcı olursanız memnun olurum. iyi çalışmalar.

Arkadaşlar yeni bilgi formlarına göre yapılan web tasarımı ve programlama dersi yıllık planı yok mu elinizde?

bilişim teknik resmi planı hedef davranışları hatalı. tamamen öğretmen merkezli olmuş. öğretme, yaptırma, gösterme vs. müfettişle papaz edebilir dikkat :mrgreen:

Geri