nasıl bi internet explorer ve dosya ind prog kullanıyosunda inmiyor. En basit ve ilkel dosya indirme kodu kullandım hiç bi bilg sorun yaşanmasın diye. anlaşılcak gibi değil..azaz' Alıntı:indiremiyorum dedim zipleyip ekleyebilirmisiniz dedim kimse yardımcı olmadı... firefoxu kurdum öyle indi çok şükür... İnternet explorerla indiremedim...
kardeşim inmiyor yalanmı söyleyeceğiz? Bu sorunu sadece bende yaşamamışım.xorcistforyou' Alıntı:nasıl bi internet explorer ve dosya ind prog kullanıyosunda inmiyor. En basit ve ilkel dosya indirme kodu kullandım hiç bi bilg sorun yaşanmasın diye. anlaşılcak gibi değil..azaz' Alıntı:indiremiyorum dedim zipleyip ekleyebilirmisiniz dedim kimse yardımcı olmadı... firefoxu kurdum öyle indi çok şükür... İnternet explorerla indiremedim...
xorcistforyou' Alıntı:Planları tek bir konu altında toplayım dedim. Bittikçe yeni konu açıp dağılmasın diye.. Bitirdikçe mesaj atcam alta ve ilk mesajdaki linkten ulaşacaksınız planlara.
Planları ben hazırladım ve yanlışlar olabilir belki kendinize göre düzeltirsiniz.
Hazırlanan Planlar
1. BTT planı
2. Programlama Temelleri
3. Paket Programlar
4. Bilişim Teknik REsmi
5. Web Tasarım ve Programlama
6. İnternet Programcılığı
10. Sınıflar İçin İndirmek İçin --> Buraya Tıkla
11. Sınıflar İçin İndirmek İçin --> Buraya Tıkla
12. Sınıflar İçin İndirmek İçin --> Buraya Tıkla
Zümreler İçin --> teknik-ve-meslek-liseleri-uygulama-ve-materyaller-f136/2011-12-10-sinif-ortak-ders-11-ve-12-sinif-zumreler-indir-t69022.html