2011-2012 formatör öğretmen SİVAS görevlendirmeleri

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
2011-2012 formatör öğretmen SİVAS görevlendirmeleri hakkında bilgisi olan hocalarımız var mı? Yeni yılda görevlendirme olacak mı sivasta?

bu dönem biraz sıkıntılı sanırım ne olacağı belli değil herşey gün geçtikçe tuhaflaşıyor ama inşallah hayırlısı olur...

bizde bekliyoruz bakalım ne olacak ayın 15 inden sonra yazı gelir diye düşünüyorum geçen sene öyle olmuştu

bu gün sabah il mebi aradım. belgeyi milli eğitim müdürüne imzaya gönderdik dediler. imzalayınca belgeyi taratıp siteye koyacaklarmış.

arkadaslar zorunlu tutulmuş yazıda öyle yazıyor ama ben mi yanlış anladım yapmak istemessek ne olcak peki

armndi' Alıntı:
arkadaslar zorunlu tutulmuş yazıda öyle yazıyor ama ben mi yanlış anladım yapmak istemessek ne olcak peki

bilişim teknolojisi öğretmenleri (1 den fazlayı kastediyor) birisi zorunlu formatör olur diyor ama tek olursa zorunlu diye bir ifade geçmiyor. Ama heralde zorunlu yaparlar gibime geliyor.

dün itibari ile başvurular bitti herkese hayırlı olsun
görevlendirmelerle ilgili durumları buradan paylaşalım

biraz önce il ile görüştüm imzadaymış bugun gelir büyük ihtimal ile bizde veririz dediler.01.01.2012-30.06.2012 arası

Arkadaşlar Sivas ara tatillere ve yaz tatillerine izin veriyor mu? ben Tokattayım da burada tatillere izin vermiyorlar ve Sivası örnek alıyorlarmış galiba...malum ara tatil yaklaştı...

Geri