2011-2012 formatör öğretmen SİVAS görevlendirmeleri

Kodla Büyü
gokhan_keskin55' Alıntı:
Arkadaşlar Sivas ara tatillere ve yaz tatillerine izin veriyor mu? ben Tokattayım da burada tatillere izin vermiyorlar ve Sivası örnek alıyorlarmış galiba...malum ara tatil yaklaştı...
hocam benim bildiğim tatile izin veriliyor, hatta yaz tatiline bu sene çıktık. bundan sonra da tatilllere izin verileceğini ve ekders ödenmeyeceğini duymuştum. umarım bir problem çıkmaz.

geçen yıl 15 tatilde çalıştık yaz tatilinde görevlendirme yapmadılar tek fark bu oldu yoksa tatil yok çalışmaya devam sivasta :)

şube müdürümüz mail atacak birazdan attığında yayınlarım hocam

teşekkürler hocam
yarıyıl tatitili hariç diye bir ibare var dikkat ettiyseniz yarıyıl vercekler mi acaba bizlere

yazının o kısmına hiç dikkat etmemiştim.Bu sefer görevlendirmede tatili çıkartmışlar anlaşılan tatil yapacağız :mrgreen:

sivhatkol' Alıntı:
bu atamalar nasıl oldu acaba bilgi verirmisiniz

HOCAM BUNLAR GÖREVLENDİRME OKULLARA HER 6 AYDA BİR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FORMATÖR ÖĞRETMENİ GÖREVLENDİRMESİ YAPILIR
BAŞVURULARI İL MİLLİ EĞİTİM AÇIKLAR BAŞVURUSUN GÖREVLENDİRMEN YAPILIR

hocamın gönderdiği listede ismim var da bizim okula hala yazı mail falan gelmedi bununla alakalı o yüzden resmi olarak başladı görünmüyorum sizlerde durum nedir?

hacam bizede resmi yazı gelmedi ama geldiği zaman 1 ocaktan itibarengörevli olduğumuz için sorun olmaz

anladım hocam bana birşey tebliğ edilmediği için ben de 5 i beklemeden çıkıyorum valla müdür de birşey demiyo

hocam 1 ocaktan itibaren görevli olacağınız için kalmanız gerekir

arkadaşlar okullara yazı geldimi ben ilçedeyim hala gelmedi sizde durum nedir

çoktan geldi buraya dosyayı attığım gün aldım ben yazıyı...

bize hala ulaşmadı bende o zaman sizin gönderdiğiniz yazıyı göstereyim

tabiki gösterebilirsiniz resmi yazı altında vali beyin imzası ve oluru var

Geri