bilgisayar sayısı yeterli olmadığından reddedildi
nosTRa' Alıntı:technolog' Alıntı:suckan10' Alıntı:benimki onaylandı.
zaten bu kurslara 9. yılımdan sonra başvurmaya başladım. hiç işim olmazdı. zor gelirdi gitmek. zoraki gönderdikleride oldu. ama artık yalovada görev yapıyorum. bütün seminerleri yazıyorum. bu onaylandı. proje geliştirme red. ama diğerlerine başvurucam
Hocam sizinki mahalliye giriyor sanırım onaylanması daha kolay yalovadaki kurslar için.
Hocam kurs Merkezi yalova' da olması neyi değiştirir? Mahalli kursların kursiyer listelerini il milli eğitim müdürlükleri merkezi olanları ise ilgili birim çıkartır. Hocamın hangil ilde olmasının bir önemi yok sadece yolluk yevmiye alamaz.
:!: :!: :!:enteresan10' Alıntı:hocam yazı okulamı gelcek?
Arkadaşlar ben aşağıdaki gerekçeden birişey anlamadım 8)
evet yazı okula gelecek benim yazım bugun geldi ancak gelmese bile onemli değil maaş bordronuzu alıp gidin.KeRASuS_28' Alıntı::!: :!: :!:enteresan10' Alıntı:hocam yazı okulamı gelcek?
Arkadaşlar ben aşağıdaki gerekçeden birişey anlamadım 8)
suckan10' Alıntı:arkadaşlar banada yazı geldi. biri bakanlığın oay yazısı, biride milli eğitimin bilgilendirme yazısı, milli eğitimin yazısında 21.02.2011 saat:08:00 de orada olunacak diyor. sizde böyle bir zaman varmı? ben yalova içinde olduğum için sabah çıkarım diye düşünmüştüm ama çok erken. biraz geciksek problem olurmu bilmem. malum çocukları ana okuluna bırakmam lazım.
technolog' Alıntı:suckan10' Alıntı:arkadaşlar banada yazı geldi. biri bakanlığın oay yazısı, biride milli eğitimin bilgilendirme yazısı, milli eğitimin yazısında 21.02.2011 saat:08:00 de orada olunacak diyor. sizde böyle bir zaman varmı? ben yalova içinde olduğum için sabah çıkarım diye düşünmüştüm ama çok erken. biraz geciksek problem olurmu bilmem. malum çocukları ana okuluna bırakmam lazım.
Ne olacak hocam sıkıntı cıkarırlarsa 2. gün çocuklarıda getirirsiniz akılları başlarına gelir![]()
suckan10' Alıntı:nosTRa' Alıntı:technolog' Alıntı:suckan10' Alıntı:benimki onaylandı.
zaten bu kurslara 9. yılımdan sonra başvurmaya başladım. hiç işim olmazdı. zor gelirdi gitmek. zoraki gönderdikleride oldu. ama artık yalovada görev yapıyorum. bütün seminerleri yazıyorum. bu onaylandı. proje geliştirme red. ama diğerlerine başvurucam
Hocam sizinki mahalliye giriyor sanırım onaylanması daha kolay yalovadaki kurslar için.
Hocam kurs Merkezi yalova' da olması neyi değiştirir? Mahalli kursların kursiyer listelerini il milli eğitim müdürlükleri merkezi olanları ise ilgili birim çıkartır. Hocamın hangil ilde olmasının bir önemi yok sadece yolluk yevmiye alamaz.
bu hususta yanlış bilgi sahibisin sanırım. bana gelen yazıda il merkezi dışından katılanların yolluk ve yevmiyelerine göre ödenecektir ifadesi var.