2012 İL DIŞI ERTELENECEK Mİ

Kodla Büyü
bu bakan zaten öğretmenlerin yer değiştirmesine sıcak bakmıyor biliyoruz, o kadar da değil ama.

hocam bende ilk burda duydum ev arkadaşıma sordum onun da öyle bir duyumu var yeni sistemin normları belirlencekmiş benimde uykularım kaçıyo valla

hoş olsa da umudumuz yine az ama, hakkımızda hayırlısı artık...geçmişte elimizde fırsat varken yapmadık, şimdi düştüğümüz durumlara bak.

yazılanları okudukça bıkıyorum hayattan. erteleme olacak heralde ama ağustosa bırakmazlar inş çünkü ilk atamalar var o zaman

bencede ertelenir ağustos gibi yapılır bence çünkü normlar belli olmalı bakalım yeni derslere kimler girecek

yeter ya. memleketine en uzak ve uzun yıllardır görev yapan benim ! gidecem ya . küfrederim bak şimdi o bakana

ertelemede hayır olabilir, sistem değişir normlar düzenlenir belki açık okul sayısı artar, geçen senekiler bilir durum vahimdi, bu sene daha da beter olur düzenlemeden önce açılırsa..

netame' Alıntı:
ertelemede hayır olabilir, sistem değişir normlar düzenlenir belki açık okul sayısı artar, geçen senekiler bilir durum vahimdi, bu sene daha da beter olur düzenlemeden önce açılırsa..

doğru hocam görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
nasipse el getirir,yel getirir, sel getirir; nasip değilse el götürür, yel götürür, sel götürür :(

bötecu' Alıntı:
netame' Alıntı:

doğru hocam görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
nasipse el getirir,yel getirir, sel getirir; nasip değilse el götürür, yel götürür, sel götürür :(

hocam norm fazlası sayısı artacak her branstan izle ve gör yani erteleme zararrrr olur ....

kily' Alıntı:
yeter ya. memleketine en uzak ve uzun yıllardır görev yapan benim ! gidecem ya . küfrederim bak şimdi o bakana

senmi ben mi? :verymad:

Ekli dosyalar

• yok artık.png
    yok artık.png
    5.8 KB · Görüntüleme: 644
Tayin isteme hakkı memurun en temel özlük haklarından birisidir.

Sadece bilişim tek. öğretmenlerininki engellenecek olsa gıkımız çıkmaz ama başka branşlardaki onbinlerce öğretmen işin içinde olduğu için iptal etme, erteleme gibi birşey olacağını hiç sanmıyorum.

NNNEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYY !!

başlığı okuyunca kan beynime sıçradı. 7yıl olacak neredeyse 2 ayrı il değiştirdim hala memleketime gidemedim. bu yılda bunun için gidemezsem varsa hakkım haram zıkkım olsun artık bu bakanlığada bakanada hükümetede. yeter be, bu bakanlığın her yaptığı iş illa bize bir koyacak mı :verymad: :verymad:

il dışı ertelenmese bile nereye gitmeyi düşünüyorsunuz hocam açık var mı ki branşımızda heryer dolu zaten tüm illerdeki BT öğretmenleri hep normdayız zaten

Arkadaşlar bunun şöyle bir avantajı olabilir mi; Artık biz hangi derse gireceksek, Bilgisayar ve Tasarım mı ne ise. O ders oluşturulup buna göre normlar belirlenirse, bizim daha kolay il dışı gidebilmemiz kolaylaşmaz mı? Bilişim Teknolojileri olarak zaten il dışı gidemiyoruz hiç bir yere, hemen hemen.

okanformula' Alıntı:
Arkadaşlar bunun şöyle bir avantajı olabilir mi; Artık biz hangi derse gireceksek, Bilgisayar ve Tasarım mı ne ise. O ders oluşturulup buna göre normlar belirlenirse, bizim daha kolay il dışı gidebilmemiz kolaylaşmaz mı? Bilişim Teknolojileri olarak zaten il dışı gidemiyoruz hiç bir yere, hemen hemen.

yapmayacaklar bence bilgisayar ve tasarım olsa çok iyi ama okulun tamirini kim yapacak joker elemanız bakanlık bilir işini

okanformula' Alıntı:
olurmu öyle şey, aksine dezavantaj olur hocam. iliçi atamalar zaten değiştirecek açık normları, birde üstüne ilk atama ile öğretmen eksiği bırakmamak için doldururlar merkezleri kalırız sap gibi ortada.

Geri