ben batıda çalışıyordum bakanlığa sıkça giden bir arkadaşımın sözünü dinledim.ne yap ne et bu sene memleketine git dedi gerçekten de söylediği anda memlekette 150 sınıfçı kadrosu açılmıştı memlekete geldim geçen sene açılan sınıfçıkadrosu sadece 8 kişi ülke ağında 8 kişi yani.
Müfettişler müdürler derken öğretmene de bir çalışma yapılıyormuş il içi 5 ildışı 8 sene olsun vatandaş müdürler rahat etsin diye sadece bir söylentibu yani resmi değil
ama şu 4+4+4 seneye başlasın bu da olacak.
2 gündür iks seminerinde idim.geçen sene bir deneme yapıldı.Haberiniz olsun aha da buraya yazıyorum:1 temmuz tarihinden itibaren iks verileri denetlenecek okul okul rapor yazılacak ve 2012-2013 yılında denetmenler bu raporların çıktısını alıp okula gelecekler.Vatandaşa yazın telefon açılıp sorulacak filanca öğretmen sizi bilgilendirdi mi beraber mi doldurdunuz haberiniz yok ikn mi doldurdunuz?Tavsiyem okula gelmeyen için çıktı gönderin tc yazsın imzalasın imza oldu mu korkma.
Bunun tayinle ne ilgisi var diyeceksiniz artık ilerde performans ve iks verileri sizin kibarca tayin edilmenizi şurada ki okulda da çalışır mısnız deme biçimi olacak.
Tavsiyem bu sene tain hakkınızı iyi kullanın artık tayinlere de bir şekil verilecek