2012-2013 Öğretim Yılı için Önerilen Dersler ve Süreleri

Kodla Büyü
coderfree' Alıntı:
hakan hocam küçük bir sorum var,okulumuzda web programcılığı dalı var, veri tabanı organizasyonu dersini bu sene 12. sınıflara vermekte sakınca var mı? Ders bilgi formlarında bu dersin okutulacağı sınıf 11 görünüyor. Geçen sene 11. sınıfta mesleki yabancı dil aldılar.
biz koyduk hocam 12.sınıflara veri tabanı organizasyonu dersini çünkü 11. sınıfta almamışlardı bu dersi sizin gibi

coderfree' Alıntı:
hakan hocam küçük bir sorum var,okulumuzda web programcılığı dalı var, veri tabanı organizasyonu dersini bu sene 12. sınıflara vermekte sakınca var mı? Ders bilgi formlarında bu dersin okutulacağı sınıf 11 görünüyor. Geçen sene 11. sınıfta mesleki yabancı dil aldılar.

Hiçbir sıkıntı olmaz hocam, zümre kararıyla bu şekilde uygun görüldüğünü belirtmeniz yeterli olacaktır.

-----------------------------------
Hakan BABAÇ
hakanbabac@gmail.com

Arkadaşlar Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Veritabanı dalı olarak Alan yeterliliklerini incelediğimizde 10. sınıf derslerine ek olarak
Nesne tabanlı prog.
veritabanı.
Açık kaynak..
Mesleki yabancı dil
Gelişmiş İnternet uygulamaları
derslerini de vermemiz gerektiğini gördük ve nesne tab. 11. sınıfta zorunlu ders olarak gözüküyor, diğerlerini 11 ve 12 ye koyabiliyorduk ama 12 de yeterli ders saati yok.
12. sınıflar 26+2 yani 24 saat beceri eğitim, 2 saat alan dersi ve 2 saat seçmeli. idare 4 saatlik ders koyamazsınız, 2-2 koymalıyız, seçmeli olduğunu belirtmeliyiz dedi..bizde mesleki yabancı dil koyduk..
11. sınıflar 18+5 ...minumum ders saatleri olan,nesne tabanlıyı 11 veritabanı 5 saat seçtik, 2 saat açık kaynak işletim sis. ekledik 18 saat yaptı..çocuklara seçmeli mat koymak istemiştik ama 5 saat seçmeli derse gelişmiş internet uygulamaları dersini koyduk. ders bilgi formunda 11 ve 12. sınıf ta okutulabilir ama nesne tabanlı dersini görmüş olmak şartını taşıdığını biliyoruz ama 12 lere yerleştiremedik. 4 saat koysak 1 saat hangi dersi koycaksın vs.

bana yanlış gelmiyor seçtiklerimiz ama herkes farklı farklı seçiyor, bir birlik olmaması bence kötü , hoş değil yani...

hakanbabac' Alıntı:
coderfree' Alıntı:

Hiçbir sıkıntı olmaz hocam, zümre kararıyla bu şekilde uygun görüldüğünü belirtmeniz yeterli olacaktır.

-----------------------------------
Hakan BABAÇ
hakanbabac@gmail.com

Hakan hocam bu ikinci yılım olduğu için ve bölümde tek kaldığım için kararsız kaldım.

Geçen yılki 11lerimiz (web prg alanı) web tasarım, grafik ve veritabanı org. aldılar...

Şu an işletmelere gidiyorlar.

Ben gelişim tablosu hazırlarken hangi modül ve derslere öncelik vermeliyim, eksik kalmaması için...

Diğer bir sorum ben zümre hazırlarken gelişim tablosu kısmına girmedim bunun için ayrıca zümre yapıp karar almam gerekir mi?
Ne yapmalıyım?

Geri