2012/2013 2. Dönem BTR Çalışma Planı (FATiH yok)

Kodla Büyü
burdaki planda formatörlükte olduğu gibi aylık çalışma rapordan bahsedilmiş BTR de aylık rapor yok bildiğim kadarıyla.planı gözden geçirmek lazım

chaos' Alıntı:
burdaki planda formatörlükte olduğu gibi aylık çalışma rapordan bahsedilmiş BTR de aylık rapor yok bildiğim kadarıyla.planı gözden geçirmek lazım

aylık çalışma raporu formatörlükte vardı, bunu koymamın sebebi aylık yapılan çalışamların Muğla İli Eğitici Formatörler tarafından istenmesi ve Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün yazısında Eğiticilerle eşgüdümün ve işbirliğinin sağlanması 10. madde de isteniyor.

Diğer illerdeki eğiticlerde istiyordur sanırım, yoksa her BTR'nin ne gibi çalışmalar yaptığını nereden bilecekler ve ayrıca kendileri de il'de BTR'ler için klasörler tutuyorlar, BTR'lere yaptırmazlarsa oturup kendileri her BTR için yazmalalılar.

İsterseniz o maddeyi çıkarın.

"Aylık yapılan çalışmaların bir rapor halinde (BT sınıfına ait durum raporu), okul müdürlüğünce onaylandıktan sonra taranmış şekilde İl Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlere gönderilmesi. Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenleri ile işbirliği ve eşgüdüm içinde çalışmak."

diye bir madde var ya onu yapmak zorunda mıyız? yani rapor gönderilecek mi her ay?
diye sormuştum ki daha önceden sorulmuş. :)

Arkadaşlar Çalışma Planı hazırlayacağımıza dair dayanak nedir? EK-1 de öyle bir madde yok.

Geri