2012 Ağustos Dönemi Celbi(Asker Öğretmenlik )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cucko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ayazoglu' Alıntı:
vay be eski günlerim aklıma geldi

koca bir bavul ile burdur!a gitmiştim. şort dışında hiç bir eşya işime yaramamıştı.

21 gün sonra 2 beden küçülerek çıkmıştım :)

biz ne götürelim söylersen seviniriz :)

ya gerçekten tecrübeli biirinden ne götürülmesi gerektiği konusunda bilgi alırsak cok güzel olacak o kadar çok şey yazılıp ciziliyor ki kimi daglar kadar liste olusturmus :s

brodil' Alıntı:
biz ne götürelim söylersen seviniriz :)

burdur'da askeri birlikte bir çok ihtiyaç malzemesi vardı vede ucuzdu.

21 çift çorap ve iç çamaşırı , diş macunu ve fırçası , terlik , şort , şampuan

ilk aklıma gelenler.

1 - Traş takımı
2 - Sabun, şampuan
3 - Havlu
4 - Terlik
5 - Şort, kapri, eşofman
6 - Çok sayıda atlet, iç çamaşırı (yeşil olmalı)
7 - İğne iplik
8 - Sim kart :)

Edit:
9 - Çok sayıda çorap
10 - Diş fırçası ve macunu

Aklıma gelenler bunlar. Ha biraz da sabır lazım. Asker öğretmen çıkanlar 20 gün nasılsa çabuk geçer diye düşünmesin. Geçmiyor :)

bulicuk' Alıntı:
1 - Traş takımı
2 - Sabun, şampuan
3 - Havlu
4 - Terlik
5 - Şort, kapri, eşofman
6 - Çok sayıda atlet, iç çamaşırı (yeşil olmalı)
7 - İğne iplik
8 - Sim kart :)

Edit:
9 - Çok sayıda çorap
10 - Diş fırçası ve macunu

Aklıma gelenler bunlar. Ha biraz da sabır lazım. Asker öğretmen çıkanlar 20 gün nasılsa çabuk geçer diye düşünmesin. Geçmiyor :)

Havluyu unutmuşum, 21 günde 3 kere duş alınca böyle oluyor işte. Oda torpille, hiç almayanlar bile vardı belkide

2006 yılında Manisa'da 20 gün boyunca her gün buz gibi suda duş almak zorunda kalıyorduk. Terden mahvoluyorduk çünkü. İşin tuhaf tarafı içtiğimiz su ılık olurdu, duşlardaki su buz gibi :D

kantinciler buzlu soğuk suları yeni gelen acemilere vermez
gidince uzun dönem hemşehri bulun
duş için de size kıyak geçerler

manisada buz gibi duşu da bulamamıştık bir ara, mayo şort götürün gece yolda bahçe hortumuyla araba yıkar gibi yıkanmıştık, rezilliğin bini bi para, herkese hayırlı olsun şimdiden :)

bulicuk' Alıntı:
2006 yılında Manisa'da 20 gün boyunca her gün buz gibi suda duş almak zorunda kalıyorduk. Terden mahvoluyorduk çünkü. İşin tuhaf tarafı içtiğimiz su ılık olurdu, duşlardaki su buz gibi :D

aynen Burdur'da da aynı sorun vardı soğuk su bulmak çok zordu ...

sınava git sabah gir gece çık sonucu için bilgisayar başına otur, 1buçuk saat geçsin ama tık yook.. hay ben böyle düzene beee :verymad: :verymad: :verymad:

Ben geçen sene sonuçlara 23:40 gibi bakmıştım, asker öğretmen çıkmayanlar üzülmesin, belli olmaz hayırlısının ne olacağı...

ahmetfx' Alıntı:
Ben geçen sene sonuçlara 23:40 gibi bakmıştım, asker öğretmen çıkmayanlar üzülmesin, belli olmaz hayırlısının ne olacağı...
Hayırlısının ne olacağı belli olmaz tabi. Beytüşşebap'a giden sınıf öğretmeni arkadaşım var, asker öğretmenliğe sevinsin mi üzülsün mü bilemedi. Ama BT'nin de bi avantajı var il/ilçe merkezinde yapıyorsun, mezrada yapma ihtimali sıfır.

benim arkadaş da şırnak yeşilyurt diye bir yere sınıfçı olarak gitmişti 2 sene önce ,bence hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar üzülmeyin...

Bizim acemilik bayram sebebiyle kısa sürmüştü (14 gün) acaba bu sene nasıl yapacaklar, bayrama çok az var..

doğuda görev yapanlara kendi okulu çıkar büyük ihtimal ama norm sorunu burayı da etkileyecek belli

Geri