ayazoglu' Alıntı:vay be eski günlerim aklıma geldi
koca bir bavul ile burdur!a gitmiştim. şort dışında hiç bir eşya işime yaramamıştı.
21 gün sonra 2 beden küçülerek çıkmıştım
biz ne götürelim söylersen seviniriz
ayazoglu' Alıntı:vay be eski günlerim aklıma geldi
koca bir bavul ile burdur!a gitmiştim. şort dışında hiç bir eşya işime yaramamıştı.
21 gün sonra 2 beden küçülerek çıkmıştım
byramdan' Alıntı:brodil' Alıntı:byramdan' Alıntı:Yazdığı üzere 17.08. 2012 / pazar saat 17 de birliklerimizdeyiz...
hayırlı olsun arkadaşım
hocam bu benim değil açıklanan birinin ona hayırlısı olsun artık....
brodil' Alıntı:biz ne götürelim söylersen seviniriz
bulicuk' Alıntı:1 - Traş takımı
2 - Sabun, şampuan
3 - Havlu
4 - Terlik
5 - Şort, kapri, eşofman
6 - Çok sayıda atlet, iç çamaşırı (yeşil olmalı)
7 - İğne iplik
8 - Sim kart
Edit:
9 - Çok sayıda çorap
10 - Diş fırçası ve macunu
Aklıma gelenler bunlar. Ha biraz da sabır lazım. Asker öğretmen çıkanlar 20 gün nasılsa çabuk geçer diye düşünmesin. Geçmiyor
mistikowski' Alıntı:bana askeri ögretmen cıktı burdur. bt öğretmeniyim
bulicuk' Alıntı:2006 yılında Manisa'da 20 gün boyunca her gün buz gibi suda duş almak zorunda kalıyorduk. Terden mahvoluyorduk çünkü. İşin tuhaf tarafı içtiğimiz su ılık olurdu, duşlardaki su buz gibi
branşın nedir hocm??by_katliam' Alıntı:kısa dönem er çıktı aq..
ankara ordan samsun :verymad:
Hayırlısının ne olacağı belli olmaz tabi. Beytüşşebap'a giden sınıf öğretmeni arkadaşım var, asker öğretmenliğe sevinsin mi üzülsün mü bilemedi. Ama BT'nin de bi avantajı var il/ilçe merkezinde yapıyorsun, mezrada yapma ihtimali sıfır.ahmetfx' Alıntı:Ben geçen sene sonuçlara 23:40 gibi bakmıştım, asker öğretmen çıkmayanlar üzülmesin, belli olmaz hayırlısının ne olacağı...
http://pertem.kkk.tsk.tr/sonuc/sonuc.aspxkily' Alıntı:bilen bi link versin kkk da bişey yok
arkadaşa bakacam
pardon önce samsun sonra ankara..empatichuman' Alıntı:branşın nedir hocm??by_katliam' Alıntı:kısa dönem er çıktı aq..
netame' Alıntı:doğuda görev yapanlara kendi okulu çıkar büyük ihtimal ama norm sorunu burayı da etkileyecek belli
nerde görev yapıyorsunby_katliam' Alıntı:pardon önce samsun sonra ankara..empatichuman' Alıntı:branşın nedir hocm??by_katliam' Alıntı:kısa dönem er çıktı aq..
branşım bilgisayarrr :verymad:
by_katliam' Alıntı:pardon önce samsun sonra ankara..empatichuman' Alıntı:branşın nedir hocm??by_katliam' Alıntı:kısa dönem er çıktı aq..
branşım bilgisayarrr :verymad:
netame' Alıntı:doğuda görev yapanlara kendi okulu çıkar büyük ihtimal ama norm sorunu burayı da etkileyecek belli