rustuarslan' Alıntı:40 lira 50 lir şehir dışına gezmeye gittiğinizi düşünün. sınav bahane..
bir akşam yemeğine bile okadar para ödüyorsun..
ileride gelecekte çalıştığın kurumda bir sıkıntı olduğunda cebindeki punla istediğin zaman başvurabilirsin..
altı üstü bir sınav... en azından kendinizi denemiş olursunuz..
bir sürü farklı branştan sınava girip te 20 civarı puanı alırken bilgisayar öğretmenlerinin girmemesi çok garip???
en azından tecrübe olur... :idea:
2008 sınavından önce bu söz neredeyse herkesin ağzındaydı. 2008'de sınav bitti yeni ve donanımlı arkadaşlar geldi. Bunların %80'i ilk 6 ayda görevi bıraktı. Hocam akı karası farketmez koyun koyundur. Ben artık koyun olmak istemiyorum son 2 ayım diyorum inş.pneuma_ex' Alıntı:Mümkünse mevcut ebitefolarda girsin bu sınavlarada ak koyun kara koyun belli olsun.
bencededilarayanal' Alıntı:Mevcut eğiticileride tekrar soksunlar sınava.
togius' Alıntı:2008 sınavından önce bu söz neredeyse herkesin ağzındaydı. 2008'de sınav bitti yeni ve donanımlı arkadaşlar geldi. Bunların %80'i ilk 6 ayda görevi bıraktı. Hocam akı karası farketmez koyun koyundur. Ben artık koyun olmak istemiyorum son 2 ayım diyorum inş.pneuma_ex' Alıntı:Mümkünse mevcut ebitefolarda girsin bu sınavlarada ak koyun kara koyun belli olsun.
pneuma_ex' Alıntı:togius' Alıntı:2008 sınavından önce bu söz neredeyse herkesin ağzındaydı. 2008'de sınav bitti yeni ve donanımlı arkadaşlar geldi. Bunların %80'i ilk 6 ayda görevi bıraktı. Hocam akı karası farketmez koyun koyundur. Ben artık koyun olmak istemiyorum son 2 ayım diyorum inş.pneuma_ex' Alıntı:Mümkünse mevcut ebitefolarda girsin bu sınavlarada ak koyun kara koyun belli olsun.
Bu sefer biraz farklı olur hocam en basitinden bizim buradaki eğiticilerin okul formatörleriyle ilgilenmediği, ziyarete bile gelmediği konuşuluyor zaten derslerde kalktı milli eğitime karşı bizleri ilk savunması gereken eğitici formatörler il koordinatörleri olması gerekirken ayrı havadalar.
Kaiser Soze' Alıntı:biri sınav mı dedi
sınav olacağı nerden çıkarılmış anlamadım????????caylakcekirge' Alıntı:Arkadaşlar ortamı bulandırmak gibi algılanmasın ama 2012 yılında EBİTEFO öğretmenlik sınavı yapılacakmış. Bunun nedeni olarak da; Fatih projesi kapsamında eğitimden geçirilecek 700.000 öğretmen arkadaş sayısına karşın MEB de yeteri sayıda EBİTEFO olmadığı gösteriliyor. Sınav içeriğininde 2008 yılında yapılan sınav eşdeğerinde olacağı; A+ ve Eğitim bilimleri sorularının yer alacağı söyleniyor. Bana da mantıklı geldi açıkcası, bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim.
2006 EBİTEFO soruları:
24.02.2008 Tarihli Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Adayı Seçme Sınavı, Sınav Sonuç Bilgileri
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/di ... Ss_Frm.htm
2008 EBİTEFO soruları:
2008 Başvuru Formu:
kuyakar' Alıntı:Tamam da konuyu ilk açan arkadaş neye dayanarak bu konu başlatmış hala anlayamadım..
:alkis:CadCam67' Alıntı:kuyakar' Alıntı:Tamam da konuyu ilk açan arkadaş neye dayanarak bu konu başlatmış hala anlayamadım..
Maya takvimine inanarak konuyu açmış olabilir. :mrgreen: