2013 İl İçi Sonuçları Güncel Hali(17 Temmuz)

Kodla Büyü
Re: 2013 İl İçi Sonuçlarını Açıklayan İller...

saat 4 oldu yahu ,arkadaşlar bunlar saat 5 te bırakırlar mı yoksa atamaları bitirene kadar akşam da çalışmaya devam ederler mi?

Şuan il içi atama sonuçları açıklanan iller:(11il)

Yalova
Zonguldak
Bingöl
Siirt
Gaziantep
Düzce
Adıyaman
Kırşehir
Muş
Rize
Hakkari

hastasıyız dede' Alıntı:
saat 4 oldu yahu ,arkadaşlar bunlar saat 5 te bırakırlar mı yoksa atamaları bitirene kadar akşam da çalışmaya devam ederler mi?

samsun yarına kalır kesinde diğerlerini bilmem :)

İstanbul İl Milli eğitim müdürü twitter hesabından

"Arkadaşlarımız listeler üzerinde çalışıyor. Biter bitmez açıklayacağız. Sistem üzerinde sorgulama imkanı yok. Exel dosyası oluşturuyorlar.++Biraz zaman alabilir. Fakat gün içerisinde listeyi yayınlamak için çabalıyuruz."

Bu sira listesinin nasil çalıştığını aciklarmi bi arkadaş vallahi anlamadim

İstanbul mem muammer bey gayet ilgili ve sorumlu bir müdür müş, burnundan kıl aldırmayanlarıda biliyoruz,isim vermeyeyim.

denizci' Alıntı:
İstanbul İl Milli eğitim müdürü twitter hesabından

"Arkadaşlarımız listeler üzerinde çalışıyor. Biter bitmez açıklayacağız. Sistem üzerinde sorgulama imkanı yok. Exel dosyası oluşturuyorlar.++Biraz zaman alabilir. Fakat gün içerisinde listeyi yayınlamak için çabalıyuruz."
Gece 00:00 a kadar bugün zaten . Yine açıklanmazsa yarını bekleriz.

Bursa valilik onayına gitmiş sanki vali ilk 11 i seçecek.

adana memi şimdi aradım bugün olmaz yarın belki, öbürkü gün kesin diyorlar :)
işin şakası adana boşa beklemesin bu gün çalıştırılmıcakmış

formator2006' Alıntı:
adana memi şimdi aradım bugün olmaz yarın belki, öbürkü gün kesin diyorlar :)
işin şakası adana boşa beklemesin bu gün çalıştırılmıcakmış
ciddimisin hocam, bitseydi bu iş bu gün yahu, niye bugün olmuyormuş onu söyledilermi bari.

O değilde şu pdf listeleri nedir ya. Bu sistem otomatik değil mi? biz T.C kimlik numarımızla ya da mebbisten neden giremiyoruz.Böyle bir sistem varken hala neden çarşaf listeler yayınlanıyor? Bu iş otomatik yapılmıyorsa elle yapılacaksa biz tatile çıkıp gelelim dönüşte ancak biter.

Mebbis-Atama Modülü kadrolu-Norm İşlemleri--Kurumda bulunan personel listesine tıklanınca okuldan gelen ve giden herkes görünüyor. Tayin istediğiniz okullara bi sorun bakalım yayınlanmasa bile orada isimler vardır.

kakababa' Alıntı:
Mebbis-Atama Modülü kadrolu-Norm İşlemleri--Kurumda bulunan personel listesine tıklanınca okuldan gelen ve giden herkes görünüyor. Tayin istediğiniz okullara bi sorun bakalım yayınlanmasa bile orada isimler vardır.
Ayrılış işlemi yapmadan nasıl gözükecek hocam?

Diyarbakır da sonuçlar açıklandığından, sitesinden açıklayacağını açıkladı. :puhaha:

2010 yılı il içi yer değiştirmeye göre daha fazla yer değiştirenler var gibi. acaba il dışı yer değiştirenler de 2010 a nazaran daha çok mu olur veya yakını

Geri