2013-2014 2. dönem BTR görevlendirmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Stardust
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Stardust

Site Gezgini
arkadaşlar 2.dönem için yeniden görevlendirme yapılıyor mu ? ben bu sene başladım göreve ilk görevlendirmeye yetişemedik. 2. dönemin başvuruları ne zaman başlar acaba

anlamadığım bir nokta daha var şimdi bu btr sadece fatih projesi kapsamındaki okullarda mı oluyor yoksa her okulda btr görevlendirmesi oluyor mu . benim okulum fatih projesi kapsamında değil ?

Hocam genelde ilden ile değişiyor ama fatih projesi okullara görevlendirme yapıldıktan sonra diğer okullara görev veriliyor.kimi iller görevlendirme başvurularında 1. tercihin fatih projesi okulları yapın diyor.

hocam bil. labı olan her okulda görevlendirme olur, başvurularda bu dönemin ya sonunda yada ikinci dönemin başında olur okulunuz size duyurur tebliğ eder ister başvurursunuz ister başvurmassınız ama okulunuz size tebliğ etmek zorundadır

yaseminsrc' Alıntı:
tekirdağ malkara. anlamadığım bir nokta daha var şimdi bu btr sadece fatih projesi kapsamındaki okullarda mı oluyor yoksa her okulda btr görevlendirmesi oluyor mu . benim okulum fatih projesi kapsamında değil ?
ilçenizde boşta kalmış fatih projesi kapsamında okul varsa orayı ilk tercihe yazmak durumundasınız hocam. boşta okul yoksa okulunuzda bt labı var ise yine görevlendirme yapılırsınız.

trabzon başladı başvuru almaya.. ilçenizde ebitefo olarak görev yapan biri varsa sorabilirsiniz.

ilçede ebitefo var mı bilmiyorum :shock: . lab varsa direk kendı okulumuz mu oluyor yanı, ilçede görevlendirme yapılmaması gibi bir durum var mı ? illa ki yapılıyor yani di mi? ilçenin keyfine kalmış bişey mi yoksa :?

okulunuzda bt sınıfı varsa olabilirsiniz başka okula gitmenize gerek yok.. keyfi olarak bişey yapamazlar sadece başvuru zamanını geçirmemeye bakın..

evet hocam ilçede ebitefo var ve görevlendirme yapılıyor ama henüz başvurular başlamadı 2. dönem için...

Başvurular başladı mı? Bizim okula hala bişey gelmedi bununla ilgili. Ben ortaokulda çalışıyorum. Bir labım var sadece. 1.Dönem bilişim rehberliği görevlendirmesini yaparken yalnızca kendi okulumu yazdım ve kendi okuluma çıktı. O yüzden kendi okulunuzda lab varsa başka okulları yazmaya gerek yok.

bilişimci_ts' Alıntı:
Başvurular başladı mı? Bizim okula hala bişey gelmedi bununla ilgili. Ben ortaokulda çalışıyorum. Bir labım var sadece. 1.Dönem bilişim rehberliği görevlendirmesini yaparken yalnızca kendi okulumu yazdım ve kendi okuluma çıktı. O yüzden kendi okulunuzda lab varsa başka okulları yazmaya gerek yok.
Samsun ilindeyseniz evet başvurlar başladı ve ayın 22 si son

bugün milli eğitime gittim olaydan pek haberdar değil gibiler :/ btr terimine çok yabancılar. ben net soramadım mı sorumu bılmıyorum .btr görevlendirmesi her il ve ilçe de mutlaka oluyor değil mi ?

Sayın Hocam,

Bağlı olduğunuz İl Koordinatörü ile görüşün. İliniz ile ilgili en sağlam bilgiyi o verir.

İyi çalışmalar.

bilişimci_ts' Alıntı:
Gümüşhanedeyim. Uyardığınız için teşekkürler yarın sorarım ben.
Hocam bende Gümüşhane ilçedeyim sorabildin mi?
Ben bir arkadaş vasıtası ile sordurdum da net bilgi alamadı.
Hocam biliyorsun bu dönem belirsizlik oldu Eylül 25 de görevimizi başlattılar ek ders alamadık. İkinci dönemde öyle olmadan bu işe el atmalıyız.
Bu konuda bilgi alabilirseniz haberleşelim birde bizim ilde bitefo kim tel. vs. varsa bana da verir misiniz bende arayayım belki etkili olur.

Gümüşhane de görevlendirme başvurularını ikinci dönem alacaklarmış. Dolayısıyla görevlendirme ancak Şubat sonuna.
Neden bu işe bir çözüm bulunamıyor neden her il kendi kafasına göre istediği tarih aralığında görevlendirme yapıyor anlamış değilim.

Geri