2013-2014 2. dönem BTR görevlendirmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Stardust
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Gümüşhane de görevlendirme başvurularını ikinci dönem alacaklarmış. Dolayısıyla görevlendirme ancak Şubat sonuna.
Neden bu işe bir çözüm bulunamıyor neden her il kendi kafasına göre istediği tarih aralığında görevlendirme yapıyor anlamış değilim.
Bizim müdüre söyledim soracaktı il milli eğitime. Bekliyorum hala bir cevap gelmedi. Siz kimden öğrendiniz görevlendirmenin Şubat sonunda olacağını?

İstanbul - Pendik başvuruları almaya başladı. Pazartesi günü yazı gelmişti kurumnetten ona göre dilekçe doldurduk.

bilişimci_ts' Alıntı:
Gümüşhane de görevlendirme başvurularını ikinci dönem alacaklarmış. Dolayısıyla görevlendirme ancak Şubat sonuna.
Neden bu işe bir çözüm bulunamıyor neden her il kendi kafasına göre istediği tarih aralığında görevlendirme yapıyor anlamış değilim.
Bizim müdüre söyledim soracaktı il milli eğitime. Bekliyorum hala bir cevap gelmedi. Siz kimden öğrendiniz görevlendirmenin Şubat sonunda olacağını?
İlçe Milli Eğitim e sordurdum hocam. Onlar beni arayıp söylediler ikinci dönem başvuruların alınacağını.
Görevlendirmenin ay sonuna kalacağı benim çıkardığım sonuç ki yanılacağımı sanmıyorum.

Bugün bi yazı geldi bizim okula il milli eğitimden btr dönem sonu raporu hazırlanacakmış 31 ocak sonmuş. Size de gelmiştir.

henüz öyle bir şey gelmedi bize hocam. Hazırlarız sıkıntı değil.

herhangi bir şablon veya kriter sunmadılar mı yazıda?
eğer sunmamışlarsa bu forumda örnekler var düzenleyip veririz.

Kars'ta formatörlük başvuruları alındı, hatta bitti. Hatta hangi okullar olduğuda belli ama bizde de tercih sırasında saçmalıklar oldu. zorunlu olarak herkesin ilk tercihi akıllı tahtanın olduğu bir lise yazılacaktı. 2. kendi okulumuzdu. kendi okulumda görevlendirilmişim. Tabii vali henüz onaylamadı onaylasın bir sonra olacağız.

Arkadaşlar ben okulumda(ortaokul) BTR idim bu dönem. Okulum Fatih kapsamında değildi. Fakat bugün saat 17 de gelen yazıda baktım ki sadece bir okul var o da Fatih kapsamında olan okul. Yani şartlar aynı iken kendi okulumda ilk dönem BTR oldum ama bu dönem okulumun ismi yok İl Mem farklı bi uygulamaya gitmiş ellaam nedense. Demem o ki ilden ile değişiyor kesin bir şey yoktur.net :(

İlçe Milli Eğitim e sordurdum hocam. Onlar beni arayıp söylediler ikinci dönem başvuruların alınacağını.
Görevlendirmenin ay sonuna kalacağı benim çıkardığım sonuç ki yanılacağımı sanmıyorum.
Bizim müdür de sormuş milli eğitime ikinci dönemin başında başlayacakmış görevlendirme. Başvuru formunu doldurup bırak sen dedi bana.
Ben de öyle yapacam.

Arkadaşlar görevlendirmenin nasıl yapılacağı bakanlık yazılarında açıkça ifade ediliyor. Öncelik kurulum yapılmış okullar deniyor. Bu okullar dolmadan diğer okullara gorevlendirme yapılmaz. Bu arada urfada başvuru için yarın son gün. Herkese iyi akşamlar

iki isteğim ve dileğim var

1- BT Rehber görevlendirmelerinin yıllık olarak yapılmasını istiyorum
2- BT Rehber görevlendirilmesinin dönem başlarından itibaren başlamasını ve ek ders kaybı yaşamamayı istiyorum.

iyi çalışmalar herkese

Geri