sana kimse antalya nasıldır diye sormamış ki . gittim izmirede izmirin i si olmıyacak düzey nedir . ben şehirleri karşılaştırmam hiçbir zaman , her yerin ayrı bir güzelliği ve özelliği var bu sözümü unutma. üniversitede yeterince izmirli arkadaş vardı birgün gezi düzenledik antalyaya. adamlar hayran kaldı. kaç yıldırda antalyaya gelmek isteyen var bunlar arasında . senin memleket galiba izmir. insanında memleketi herzaman gözdesi olur. şehrin büyük olması seni çok etkiliyor galiba o zaman istanbula gitmelisin izmirin ne kadar küçük olduğunu anlıyacaksın. hoşuna gitmeyen kelimeyide sildim.paladin13' Alıntı:Fikirlerimi söyledim ... (palavra tanımı hoş değil) yıllardır Antalya'ya gider gelirim . Gözlemlerim bunlar. İzmir'i tanıyormusun bilmiyorum ama Antalya İzmir'in İ'si olmıyacak düzeyde. Kaliteli ve güvenli bir sitede kiralar mantıklı değil. Yabancı akını olduğundan istanbul gibi kiralarda artış var. Gene de görüşüne saygım var demek sen bu şekilde gözlem yapmışsın derim ama "palavra" sözcüğünü kullanmam.
Not tercih konusunda sıkıntım yok puanım 136 ve 1.tercihimi yazdım zaten. Bazı zaruri sebeplerim olmasa İzmir direk geçerdim.
Sonucta herkesin fikri kararı ... burda kimseye baskı yapılmıyor