2013 Bahar Dönemi BTR Çalışma Planı

Kodla Büyü
hocam pdf haric formatı varsa onu yüklesen daha iyi olurdu.güzel bir çalışma planı hzırlamışsın kullanmak isterim

Hocam birşey dikkatimi çekti. Bana gönderilen yazıda, görevlendirme tarihleri 11.02 - 28.06 olarak görünüyor. Sizin planda ise 14.06 da görev sonu olarak belirtilmiş. Acaba bize gelen yazılar mı aynı değil yoksa, dersler 14.06 dan sonra sona erdiği için mi o şekilde yazdınız?

mustafa_ogr' Alıntı:
Hocam birşey dikkatimi çekti. Bana gönderilen yazıda, görevlendirme tarihleri 11.02 - 28.06 olarak görünüyor. Sizin planda ise 14.06 da görev sonu olarak belirtilmiş. Acaba bize gelen yazılar mı aynı değil yoksa, dersler 14.06 dan sonra sona erdiği için mi o şekilde yazdınız?

Okulun eğitim öğretime açık olduğu zamanlarda çalışma saatlerimiz var. Benim kadrom bir ilkokulda. Bu okulumla ilişkim 14 Hazirana kadar.

yadigartbaykal' Alıntı:
vex_alex' Alıntı:
2012-2013 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Rehber Öğretmen çalışma programıdır.
sanki paylaşmak istemiyorsunuz gibime geldi. Veya ben o kadar uğraştım siz de bunu dönüştürmek için uğraşın demek istemişsiniz gibi sayın hocam.
veya yanlışlıkla pdf halini koydunuz.
Kullanmadan önce bari hakkınızı helal edin, izinsiz kullanmayalım

Paylaşmak istemesem bu forum sayfasına eklemezdim sayın hocam. Ben genelde yaptığım planlar bozulmasın diye pdf formatında saklıyorum disklerimde. Yine öyle alışkanlık nedeni ile elimde bulunan pdf formatını paylaştım. Zaten sonra da bir meslektaşım doc formatını paylaşmış sizlerle. O nedenle de doc formatını gönderme gereği duymadım. Sağolsun. Açıkçası ilk hafta ben de bekledim, ama paylaşan olmayınca iş başa düştü diyerek yaptım ve hayır dua karşılığında emeğii sizlerle paylaştım. Hayır duanız en güzel ödeme ücreti olur açıkçası. Hakkımda hayırlı dua eden herkese kullanım haklarım helaldir. Saygılarımla.

yadigartbaykal' Alıntı:
vex_alex' Alıntı:
yadigartbaykal' Alıntı:
vex_alex' Alıntı:
sanki paylaşmak istemiyorsunuz gibime geldi. Veya ben o kadar uğraştım siz de bunu dönüştürmek için uğraşın demek istemişsiniz gibi sayın hocam.

Paylaşmak istemesem bu forum sayfasına eklemezdim sayın hocam. Ben genelde yaptığım planlar bozulmasın diye pdf formatında saklıyorum disklerimde. Yine öyle alışkanlık nedeni ile elimde bulunan pdf formatını paylaştım. Zaten sonra da bir meslektaşım doc formatını paylaşmış sizlerle. O nedenle de doc formatını gönderme gereği duymadım. Sağolsun. Açıkçası ilk hafta ben de bekledim, ama paylaşan olmayınca iş başa düştü diyerek yaptım ve hayır dua karşılığında emeğii sizlerle paylaştım. Hayır duanız en güzel ödeme ücreti olur açıkçası. Hakkımda hayırlı dua eden herkese kullanım haklarım helaldir. Saygılarımla.
Allah razı olsun hocam :)

Allah hepimizden razı olsun hocam...

aylık raporda hazırlıcakmıyız? birde bu planı yıllık yapıp sene başı onaylattık tekrar 2.dönem için yapmaya gerek var mı?

vex_alex' Alıntı:
yadigartbaykal' Alıntı:
vex_alex' Alıntı:

...
Yine öyle alışkanlık nedeni ile elimde bulunan pdf formatını paylaştım. Zaten sonra da bir meslektaşım doc formatını paylaşmış sizlerle. O nedenle de doc formatını gönderme gereği duymadım. Sağolsun. Açıkçası ilk hafta ben de bekledim, ama paylaşan olmayınca iş başa düştü diyerek yaptım ve hayır dua karşılığında emeğii sizlerle paylaştım. Hayır duanız en güzel ödeme ücreti olur açıkçası. Hakkımda hayırlı dua eden herkese kullanım haklarım helaldir. Saygılarımla.
Siz de sağolun hocam.. Arkadaş bir nebze haklı ama her şeyi dört dörtlük beklememek gerek, siz zaten neden pdf paylaştığınızı tatmin edici şekilde açıklamaşınız.. Şu fani dünyada birbirimizin eksik kalan yönlerini tamamlar ve Allah rızası için birbirimize yardım edersek ne mutlu bizlere.. Emeğinize sağlık tekrardan..

vex_alex' Alıntı:
mustafa_ogr' Alıntı:

Okulun eğitim öğretime açık olduğu zamanlarda çalışma saatlerimiz var. Benim kadrom bir ilkokulda. Bu okulumla ilişkim 14 Hazirana kadar.

Hocam benim kafama seminer dönemi takıldı. 14 haziranda eğitim-öğretim bitse de biz yine 28 hazirana kadar seminere katılmak durumundayız. Bu esnada görevlendirildiğimiz okulda 28 hazirana kadar görev yapmamız gerekiyor sanırım. Planda da 28 haziran görevin bitiş tarihi diye eklemek daha doğru bence.

Geri