2013 Bahar Dönemi BTR Çalışma Planı

Kodla Büyü
14 haziranı soran arkadaslar için, biz eskişehir'de görevliyiz, buradaki yazı 14 hazirana kadar cıktı, sonrasında ilkokulda olanlar seminer döneminde okullarına dönüp seminerlerini alacaklar, kadrosu lisede ola arkadaslarsa varsa sınav görevleri onu yerine getirip tatile ayrılacaklar...

Erol Taş filmleri aklıma geldi: :)
Esir çok susamıştır, Erol Taş elinde su ile gelir, önce içer, sonra geri kalanını yere döker.

Pdf paylaşmanın mantığı da bu sanırım. Allah elinize düşürmesin.

Srebrenica' Alıntı:
Esir çok susamıştır, Erol Taş elinde su ile gelir, önce içer, sonra geri kalanını yere döker.

Rabbim kimseyi kimsenin eline, bir de en önemlisi kimsenin diline düşürmesin sayın hocam. Ben önceki mailllerimde gerekli açıklamaları yapsam da isteyen anlamak istediğini anlayacaktır nasıl olsa. Takdirinize saygı duyuyorum.

chaos' Alıntı:
aylık raporda hazırlıcakmıyız? birde bu planı yıllık yapıp sene başı onaylattık tekrar 2.dönem için yapmaya gerek var mı?

aylık rapor hazırlanmıyor hocam, ayrıca bende bu planı sene basında yaptım ve senelik yapmıştım. Bir daha yapmaya gerek yok herhalde.

vex_alex' Alıntı:
Srebrenica' Alıntı:

Rabbim kimseyi kimsenin eline, bir de en önemlisi kimsenin diline düşürmesin sayın hocam. Ben önceki mailllerimde gerekli açıklamaları yapsam da isteyen anlamak istediğini anlayacaktır nasıl olsa. Takdirinize saygı duyuyorum.

Öncelikle paylaşımınız için teşekkürler.
Ancak sitem eden arkadaşların haklılık payı var.
Paylaşıma Word halini başlangıçta eklememişsiniz.Bir nedeniniz varmış. Sonrada ekleyebilirsiniz. Açıklama yapıp hala eklememek bence biraz eksik olmuş.
Siz de biliyorsunuz ki pdfi değiştirmek birkaç adım gerektiriyor.Dönüştürülse bile karakter uyumsuzlukları oluyor. (Nitekim worde dönüştürüp de ekleyen arkadaşın belgesinde olduğu gibi)

Geri