dostum mustafakemalpaşada hangini ilk sıraya yazıcaksın bir de var mı başka karacabey .. puan 93sezgin meriç' Alıntı:149 puan böte ilk iki tercih bursa mustafakemalpaşa 3. tercih karacabey kalanlar bursa merkez.
erkankoc' Alıntı:sezgin meriç' Alıntı:kasımda düğünüm var mecburen mkp ye atanmam lazım. bursa merkezi size bırakıyorum yetmez miguraysen' Alıntı:Bursa Mkp sen kapamışın yazmaya gerek yok
Mkplimisiniz hocam. Liseyi hangi okulda okudunuz ? Ben de mustafakemalpaşalıyım onun için soruyorum :+1:
Yazarsanız Yunus Emre okulunu züferbey okulundan önce yazın derim.
yunusakura' Alıntı:dostum mustafakemalpaşada hangini ilk sıraya yazıcaksın bir de var mı başka karacabey .. puan 93sezgin meriç' Alıntı:149 puan böte ilk iki tercih bursa mustafakemalpaşa 3. tercih karacabey kalanlar bursa merkez.
daimon45' Alıntı::!: Mustafakemalpaşa Yunus Emre Ortaokulu'nda Bilişim labı yok görünüyor.
sezgin meriç' Alıntı:erkankoc' Alıntı:sezgin meriç' Alıntı:kasımda düğünüm var mecburen mkp ye atanmam lazım. bursa merkezi size bırakıyorum yetmez miguraysen' Alıntı:Bursa Mkp sen kapamışın yazmaya gerek yok
Mkplimisiniz hocam. Liseyi hangi okulda okudunuz ? Ben de mustafakemalpaşalıyım onun için soruyorum :+1:
evet paşalıyım hocam
ilk sıra mkp yunusemre
2-mkp züferbey
3-karacabey atatürk ortaokulu
buradan sonraki tercihlerim ilk 3. tercihim çıkmazsa bursa il sınırları içine girmek. yoksa işime yaramıyor. bursa mkp arası 80 km.
liseyi istanbulda okudum. 5.sınıfı yunusemre de okudum şansa bak. paşalıysan orda görüşürüz hocam bayrmda ordayım.
beklerim hocam Okulu biliyorsunerkankoc' Alıntı:sezgin meriç' Alıntı:erkankoc' Alıntı:sezgin meriç' Alıntı:kasımda düğünüm var mecburen mkp ye atanmam lazım. bursa merkezi size bırakıyorum yetmez miguraysen' Alıntı:Bursa Mkp sen kapamışın yazmaya gerek yok
evet paşalıyım hocam
ilk sıra mkp yunusemre
2-mkp züferbey
3-karacabey atatürk ortaokulu
buradan sonraki tercihlerim ilk 3. tercihim çıkmazsa bursa il sınırları içine girmek. yoksa işime yaramıyor. bursa mkp arası 80 km.
liseyi istanbulda okudum. 5.sınıfı yunusemre de okudum şansa bak. paşalıysan orda görüşürüz hocam bayrmda ordayım.
Şu an ben de tayinimin çıkmasını bekliyorum. Bakalım kısmet neresi olur. Teknik öğretmenim sadece meslek liselerini yazdım. Bursaya tayinim çıkarsa bayrama yetişmese bile sizi ziyaret etmeye çalışırım :lol: