2013 ilk atama sayfası açılmış

Kodla Büyü

yasemin_d

Site Gezgini
yeni atanacak arkadaşlara hayırlı olsun. birde ricam var afyonda nereler açık bir kişi paylaşabilir mi teşekkürler

istanbul dahil büyükşehirlerde hiç okul açmamışlar hocam. genelde doğu ve güneydoğu illeri açılmış. kısacası hayal kırıklığı :-1:

HATAY da nereler açık bir arkadaş gönderebilir mi?? Merak ettim.. Belki tercih edecek arkadaşlara yardmcı oluruz..

ceböte' Alıntı:
SHİFT+DEL' Alıntı:
HATAY da nereler açık bir arkadaş gönderebilir mi?? Merak ettim.. Belki tercih edecek arkadaşlara yardmcı oluruz..
hocam ben bişe sormak istiyorum yardımcı olursanız.. puanım 89.8 sıralamada 176 sizce merkez samandağ iskenderundaki okulların gelme olasılığı var mı? ve zorunlu hizmet kapsamında olmamasının çok götürüsü olurmu benden?

hocam konyada hiç okul açılmamışmı gönderilen okullar listesinde yok. arkadaşlar bir daha bakabilirmi konyada nereler açık

arkadaşlar liste baya bi doğu ağırlıklı oldu hayırlı olsun hepimize bakalım artık hakkımızda hayırlısı

fishbooone' Alıntı:
hocam konyada hiç okul açılmamışmı gönderilen okullar listesinde yok. arkadaşlar bir daha bakabilirmi konyada nereler açık

konya ankara izmir antalya istanbul gibi şehirler neyazıkki açılmamış

merhaba. teknik öğretmen olarak atanmak istiyorum fakat meslek liselerine ek olarak çpl var, ticaret meslek var, kız meslek var, endüstri meslek gibi okullar var. hepsinin ek ders ücreti aynı mıdır acaba? yoksa fark var mı?

özellikle çpl'de bilgisayar bölümü varsa sanırım normal meslek lisesi olarak sayılıyor sanırım?

bilgi verebilirseniz sevinirim arkadaşlar.

başvurular nereden yapılıyor arkadaşlar?
ikgm.meb.gov.tr' den bakıyorum ve yok!

Çanakkale de açık var mı acaba arkadaşlar, yeni atanacak arkadaşlardan birisi bakabilir mi?

Bence ilk atama için batıdan hiç okul açılmaması gerekiyor, 5 yıllık 8 yıllık öğretmenler batıya gidemezken ilk atama bir öğretmenin tak diye buralara gelmesi mantıklı değil. Her zaman doğudan başlanıp yavaş yavaş tayinlerle batıya kaydırma yapılması gerekiyor bence.

Aydın'da nereler açık zahmet olmazsa bi arkadaşımız paylaşabilir mi acaba...

Adaletin Bu mu dünya diyesim geliyo Benim 5 yıl Eziyeten Sonra geldiğim okul ilk atamaya açılmış :?

36 il açılmış , sabah görülebiliyordu,şimdi o da gözükmüyor, @ceböte 'nin listesi doğru, Konya istanbul, ankara,bursa, çanakkale,aydın, eskişehir gibi iller hiç yok :(

İllerde açılan okul sayıları

Ekli dosyalar

• ller.jpg
    ller.jpg
    38.6 KB · Görüntüleme: 816
Geri